Komentarze do wiadomości: Sony rozważa małą rewolucję w abonamencie PS Plus. To część planowanej przebudowy PlayStation Network

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
20.03.2026 16:08
1
5
odpowiedz
Moooras
141
Generał

Obecny układ jest bardzo dobry i klarowny, choć trochę niekorzystny cenowo. Nawet jeśli oferta ma być lepsza, ale jeszcze droższa, to ja jestem na nie. Czas, jaki mogę poświecić na gry pozostanie taki sam, niezależnie od tego co mi zaproponują, więc nie ma sensu, żeby płacić jeszcze więcej.

21.03.2026 23:15
2
odpowiedz
cycusXXL
13
Chorąży

W styczniu dobiegł końca mój kilkunastoletni okres w którym subskrybowałem PSN PLUSA. I na dzień dzisiejszy nie widzę powodów by jeszcze płacić za możliwość gry online. Gra w którą gram tego nie wymaga więc dla tych darmowych gier uważam, że nie warto wyrzucać 300zł. Za 200 a prędzej jak płaciłem ok 150zł z gift kart w okresie promocji czy nawet kody na rok abonamentu pewnie bym się skusił...Choć przez te lata tylko kilka gier z tego ograłem. Bogatsza oferta w cenie najdroższego obecnego abonamentu kompletnie mnie nie interesuje. I widzę coraz mniej graczy z PLUSIKIEM na liście graczy z mojej ulubionej gry. Za 300zł mogę mieć na własność nawet kilka ciekawych gier na płytach lub dobre dwie nowości w kilka miesięcy po premierze. Oczywiście mowa o używanych.
 Na premierę już gier nie kupuję skoro dopiero po kilku latach są jako tako naprawiane.

21.03.2026 23:26
mohenjodaro
3
odpowiedz
mohenjodaro
131
Mieszkaniec Beregostu

No ja na przykład nie jestem fanem płacenia za filmy Sony, które ssą i emulację gier z PlayStation 1, 2 czy 3, które też ssą, są tak paskudne, ze szkoda na to czasu. Ten średni pakiet jest bardzo fajny, ale jest dość drogi, więc przez większość czasu lecę na najtańszym. Mam nadzieję, że nie bedę musiał wykładać 700 zł rocznie, żeby pograć dwa razy w miesiącu 5 spotkań w FIFĘ online.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl