Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Sony odpowiada na obawy sklepów stacjonarnych po decyzji o końcu płyt z grami. „Zawsze byli dla nas bardzo ważni”

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
31.07.2026 14:04
1
1
odpowiedz
Moooras
144
Generał

Kod z grą - całkowicie mija się to z celem. W tej formie jedyne co ma sens to kody z doładowaniem portfela.

31.07.2026 14:28
ivelios666
2
odpowiedz
1 odpowiedź
ivelios666
17
Legionista

Jeśli nie będzie opcji, jak ma obecnie PC tzn. 3rd party resellers z kluczami... i zostanie jedynie opcja box z kodem lub ps store to kiepsko widzę temat.

31.07.2026 14:34
xKoweKx [stalker.pl]
2.1
1
odpowiedz
xKoweKx [stalker.pl]
163
Stalker

ivelios666 będzie na pewno, bo sporo kluczy PC pochodzi z fizycznych pudełek. Pytanie tylko jaki będzie nakład pudełek z kodami i czy i tego SONY nie ograniczy

31.07.2026 14:38
Felipe
😂
3
1
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

Po ch mi jechać po pudełko jak tylko będzie w nim jednorazowy kod, a nie nośnik z grą? To i tak uderzy w sklepy, bo wielu zacznie to olewać. Chyba, że nagle ceny gier spadną np. o połowę przez to, że nie będzie trzeba produkować płyt.
Spadną $ony prawda? Nie? Wzrosną jeszcze? No nikt się nie spodziewał xd.

31.07.2026 14:45
4
odpowiedz
NekoRei
5
Pretorianin

Na chu* mi puste pudełko? Co tam włożę? To jest opakowanie na płytę. Bez zawartości jest jak każde inne, puste opakowanie po produkcie. Ja wiem, że niektórzy trzymają puste opakowania na szafie bo im się nie chce tego wynieść, ale ja wywalam na śmieci takie rzeczy od razu. Co następne? Mam zbierać pudełka po margarynie? Może niech zaczną sprzedawać książki które mają puste strony tylko z kodem do e-booka w środku czy coś.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl