Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Sony nie widzi potrzeby agresywnej sprzedaży PS5. Baza graczy jest już wystarczająco duża, by zarabiać inaczej

Forum Konsole
Dodaj komentarz
01.09.2026 09:40
Wronski
1
odpowiedz
Wronski
42
Senator

Czyli o bojkocie Sony mozna zapomniec, ale najwieksze zdziwienie mnie bierze ze ludzie powykupywali PS5 Pro za milion dolarow...

01.09.2026 09:52
Pleśniowy_Stwór
1.1
1
odpowiedz
Pleśniowy_Stwór
0
Legionista

Wronski no pogrzało ich, zwłaszcza, że gra już od dawna zapowiedziana. No ale nie mój hajs :) Ja kupiłem Slima jż ze 2 lata temu i zostaję ze slimem, nie kupuję pro.

01.09.2026 09:57
Bezi2598
2
odpowiedz
Bezi2598
197
Legend

Czytaj, komponenty są obecnie za drogie a konsole są sprzedawane ze stratą więc sprzedajemy głównie to co zostało już wyprodukowane.

Radzę sie obkupić z elektroniką w tym roku, spodziewam się braków albo zaporowych cen i to nie tylko w sektorze konsol i pc.

01.09.2026 10:06
Felipe
😂
3
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Dlatego właśnie bojkot PS Plusa zrobił na nich wrażenie i się obsrali podwyżkami. Gdyby te debiIe były konsekwentne to by faktycznie coś dało, ale jak dali się sprzedać za kilka złotych obniżki PS Plus no to tak to nic z takiego "bojkotowania" nie będzie xd.

Forum Forum Konsole
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl