Zaczynam podejrzewac ze w Sony pracuja kompletni debile ale to moze tylko moje spostrzezenie...
Jak PS6 będzie kosztować 5200 zł, to koszt produkcji gier nigdy się nie zwrócą.
Zaczynam podejrzewac ze w Sony pracuja kompletni debile ale to moze tylko moje spostrzezenie...
No debile ci z sony, nóż kurna debile. "ożywić rynek gier-usług" < ludzie większości chcą, aby to zdechło, bo jest przesycenie tego badziewia, za to brakuje dobrych AA gier singleplayer, a nie wspomnę o dosłownie paru zapowiedzianych AAA.
Niech jeszcze bardziej podwyższą ceny konsol - to (i wincyj gier-usług) na pewno pomoże
Ojej. Taktyka dojenia graczy nie wypaliła? Ojej. Tak mi przykro.
Niech zdychają. Żebracy żałośni. Podnoszenie cen a jakość taka sobie...
Jeszcze niech podniosą jeszcze z 3 razy cenę usług, konsol, to na pewno im pomoże.
Niech dowalą jeszcze PRO 2 olewając posiadaczy pozostałych wersji (brak PSSR na Slim i Fat xD)
Na koniec proponuję jeszcze dowalić 200% cen na ich śmiesznym P$$tore, gdzie ta sama gra kosztuje u nich 49 zł, a na PC 19 zł xD (RE3)
Dopadł ich problem "chciwego handlarza - wolą sprzedawać drogo a mało? - to teraz niech nie płaczą.
Najgorsza sprzedaż, bo ludzie poszli w Steam Machine. ;P A tak poważnie może czekają na wydania z GTA VI.
Chore oczekiwania inwestorów wychodzą bokiem bo ich ciągłe "skoro w tamtym roku było 30mln to w następnym oczekujemy co najmniej 40mln" i tak dalej.