Pierwszego Stellar Blade ukończyłem 3 razy, a do premiery 2 części pewnie i pęknie 4 raz. Ogólnie jedna z moich ulubionych gier aktualnie, bardzo siadła mi rozgrywka, to jak się walczy czy eksploruje. Do tego ta konkretna wizja i styl appkalipsy również im się udały. Śmiało mogę stwierdzić, że aktualnie ze wszystkich gier na nadchodzące lata to jest mój numer 1.
Via Tenor
Shift Up rezygnuje z polegania głównie na seksapilu. Bohaterka Stellar Blade: Blood Rain ma urzec graczy czymś zupełnie innym
No jasne - teraz beda jeszcze celowac w Trumpow, Epsteinow i im podobnych
Shift Up rezygnuje z polegania głównie na seksapilu. Bohaterka Stellar Blade: Blood Rain ma urzec graczy czymś zupełnie innym.
Obawiam się, że ukrywaną niespodzianką będzie to, że główną bohaterką będzie bohater. Na zwiastunie wygląda jak "femboy" xD
ten trailer oglądało się ze strasznym niesmakiem zwłaszcza gdy bohaterka pierwszy raz się odezwała - mamy ewidentnie twarz jakiejś 13-latki, a głosu użycza dwudziestokilkulatka.
Ale sęk w tym że jak dziecko ta dziewczyna nie wygląda
Jeśli na sam widok młodo wyglądającej postaci z gry nasuwają się Wam różne niezdrowe skojarzenia, to chyba pora udać się do specjalisty.
I tak, jeśli pierwsze co myślisz widząc jej twarz to "dziecko!" to nie świadczy dobrze o tobie