Komentarze do wiadomości: Zdaniem byłej projektantki WoW-a, za jego największy kryzys odpowiada jedno stwierdzenie, które całkowicie zmieniło podejście do gry

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
25.08.2024 08:21
1
odpowiedz
silff
14
Chorąży

To po 15 latach kobieta się budzi i ogłasza tak objawienie dla 5min swojej sławy? xD

25.08.2024 09:30
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Malf
61
Pretorianin

Mam inna teorie - addony, tierlisty, poradniki. Co z tego ze wprowadzą dowolną mechanike jak za godzinę jest już jeden gotowy setup z gotowymi addonami jak coś zrobić najskuteczniej.
Zablokować addony i uprościć mechaniki. W takich rajdach heroika nie da sie skończyć bez addonow, a mythic to w zasadzie wojna konstruktorów kto lepsza weakaure dla gildi napisze co w kazdej sekundzie mowi im gdzie maja stać i co kliknac

25.08.2024 11:33
2.1
SetnyKonkret
6
Konsul

dzięki addonom wow zyskał właśnie popularność, jedyny otwarty system gdzie można było poprawiać co spieprzyli albo olali devsi.

25.08.2024 09:37
'ekto
3
odpowiedz
'ekto
202
Generał

Moim zdaniem spadek popularności nastąpił po olaniu otwartego świata i wpakowaniu wszystkich graczy do dungeonów.

26.08.2024 05:39
4
odpowiedz
adrienr
1
Junior

Ekto, ziomek chyba dawno nie grałeś...

Co do liczby graczy... jestem guide od 5 lat. Od czasu DF bardzo dużo ludzi zaczęło grac.

Mam Early Acces do TWW i już wiem na 100 że będzie duży przyrost subskrybcji bo dodatek się zapowiada świetnie .

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl