Zapowiada się pięknie i solidnie, na początku nie byłem przekonany do wiedzmina, ale po tym co mowia moi koledzy to kupie 1 jak i 2 :)
Już Wiedźmin 2 wyciekl :/... Jest w zatoce :/... Porażka jak dla mnie! Gra warta tych 80zł.
Ano. Szkoda że tak kolejny raz jest. Piraci mogą sobie popykać (o ile to jest wersja grywalna) a mu poczekamy... pewnie do przyszłej środy...
Nie wyobrażam sobie żeby ktoś z naszych rodaków miał to ściągać i okradać swoich. Swoją drogą zabezpieczeń jeszcze nie złamali i możliwe, że nie złamią.
MarcoV86 --> Wiedźmin wyciekł, ale nie można w niego grać. Na razie jest to tak zwana wersja CloneDVD, w dodatku podobno wyłącznie rosyjska. Czyli nie działa. Można zainstalować, ale nie odpali się (nie ma cracka). Akurat takie przypadki mają miejsce dosyć często ostatnio, jednak w wypadku niektórych gier na PC (chociażby Portal 2), gdzie do odpalenia potrzebne są dodatkowo ściągnięte pliki z internetu, piraci również muszą poczekać do premiery pełnej wersji.
Z moich informacji wynika, że żaden szanujący się tracker prywatny nie udostępnił u siebie tej wersji, a to już powinno o czymś świadczyć.
pirat piratem, zawsze będą piraty, to od ludzi zależy czy zdecydują się kupić grę czy uzyskać ją w inny sposób, takiego wiedźmina to zapewne pobiorą tylko dzieciaki bez wystarczająco dużego kieszonkowego aby poszpanować w szkole w co grają, bo na moje ta gra nie jest tak droga aby nie było na nią stać każdego pracującego polaka chcącego w to zagrać
tyle odwalili roboty o kazdy szczegol zadbali a nie zrobili animacji podniesienia roslin ? geralt je przyciaga wzrokiem do plecaka czy co ?
Piraci mogą sobie popykać
Nie mogą. Plik dzięki któremu odpalimy grę zostanie wypuszczony jako patch w dzień premiery...
Swoją drogą zabezpieczeń jeszcze nie złamali i możliwe, że nie złamią.
Ta to zabezpieczenie polega na tym jednym patchu czyt. pliku. W dzień premiery piraci odpalą grę normalnie jakby mieli oryginał, ot zabezpieczenia....
Jak podobnie jak skatefish.Moim zdaniem Wiedzmin 2 może zostać grą 2011r pożyjemy zobaczymy.
To straszne uczucie wiedzieć, że w te gierke se nie pogram z powodu słabego sprzętu. Mam cichą nadzieje że wydzie na Ps3 bo na nowego kompa nie mam kasy a konsole mam.
To co ty masz za syf jak nie pograsz w Wiedźmina (nawet na minimum)?
MarcoV86 - Tzn szczerze mówiąc to nie wiem bo się średnio znam ale jak mi powiesz że na tym zadziała to się zdziwię ;p : AMD Sempron(tm) 2800+, Geforce 7600 GS, 1,5 GB ram. Mimo że praktycznie się na tych sprawach nie znam nie wydaję mi się bym miał jakiekolwiek szansę w to pograć na tym sprzęcie ;p ;p no ale trudno.