Nuda???Genialne!!! Czekam na wersje "Enhanced" z niecierpliwoscia!!!
Andreyew - zapewne chodzi o to że to intro jest przeznaczone dla Europy gdzie wydawca jest NB, a na YouTube jest wersja przeznaczona dla USA i okolic gdzie wydawcą jest WB Games.
BADASS
Bagiński ma głowę do tego. Marzy mi się żeby tak całą sagę wiedźmina zrobił, albo chociaż opowiadania. Każde jego dzieło jest super
no fajnie a co z wersj na ps3?
O niebo lepszy od intro do W1, ale w skali światowej i tak tylko dobry.
A tak btw. czy tylko mi łucznik przypomina Tomasza Goba?
WOW ! Aż mam ochotę kupić chociaż nie ciągnie mnie do tego gatunku gier . Robi wrażenie :) Brawo, szybciej do premiery !
@BossManPL
W skali światowej wyśmienity;
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-console-the-witcher/726181
Dlaczego intro na xbox360 jest inne od tego na PC? Może mi to ktoś wytłumaczyć, bo nie jarzę
Niby wszystko dobrze, ale przyznacie, że mogli dać trochę więcej krwi? :)
BloodPrince > Jeśli wierzyć ich zapowiedziom to obydwie wersje nie będą się niczym różniły, po za grafika oczywiscie, no i na X box-ie trzeba będzie płacic za ewentualne DLC. Najwyraźniej Microsoft nie uznaje darmowego rozdawnictwa tych dodatków. Na piecu w dalszym ciągu mają one byc za darmo. A po za tym wersja na Xbox-a dostanie wszystko to co dostali posiadacze PC-tów płus jeszcze jakies dodatkowe rzeczy które i będa dostepne dla wersji na pieca.
Wiedźmin ma straszny styl walki obydwie części mi do gustu nie przypadły :( Więc niestety nie interesuje mnie ta gra
ja będe mieć Wiedźmina 2 zabójcy królów na Xbox360 tylko na premierze czy po premierze tą gre