fajne gramy
Hehe...
Jaki żałosny akcent. ;)
Było już coś o podobnej mechanice (klony) na PC. We flashu do tego.
http://www.newgrounds.com/portal/view/518729
Polecam.
Właśnie kupiłem gierke całkiem fajnie się gra ;] Jakby był ktoś chetny to dodawać mnie do znajomych na xbl Alliot18;]
bardzo dobra gra
Gra poprostu świetna :D
Nie lubię takich gier ;P Wydają się jakby "zaczarowane" i to mnie w nich przeraża ;P
world of goo bardziej przypadło mi do gustu
oby więcej i ciekawszych filmików było jutro a i jesteście najlepsi jak jest weekend to ja nie mogę wytrzymać kiedy będzie poniedziałek bo w weekendy niestety nie robita filmików
całkiem, całkiem. Gra dobra na chwilowe odskoczenie od megaprodukcji
Świetny pomysł, chociaż już widziałem go w jednej flashówce. Gra jakby nie patrzeć fajna.
Bardzo mi się podobał film! Proponuję pokazać PRAWDZIWE starocie a nie jakieś Gothic'i. Myślę np. o Robbo, Teenagent, Prince of Persia 1/2, Kyrandia którakolwiek, Oddworld, Duke Nukem itp. Pozdrawiam
ale miałeś zajebisty akcent jak mówiłeś tytuł :D :) chyba już z 10 raz sobie powtarzam ten moment xD
Według mnie trochę bardziej zawiła i skomplikowana od Braida, który mnie się podobał ;)
Stalin_SAN według informacji zamieszczonych w internecie data wydania na PC to kwiecień 2010
Szadi69@
Wara mi od Gothica! To że nie lubisz cRPG nie znaczy, że możesz obrażać LEGENDĘ! Ty bluźniercze!
Lordareon, cóż za akcent! :D (sam nie powiedział bym tego lepiej)
ZAl pl
Nie wiem czemu ale mnie ta gierka przeraża.
Lord ---> Zajebisty akcent! :D Gramy jak zwykle super, kierka taka sobie ;] Ale może być :)
ja teraz gram w World of Goo i polecam tą grę każdemu jest super
No właśnie, może pokażecie najnowszą część Laytona albo World of Goo?
to nie gra dla mnie za dużo myślenia xD xD XP ale ogółem fajna.
Pomyslowa i fajna gierka :D Na pierwszy rzut oka Braid :D
fajne fajne ale ja obejzał bym sobie mafie w związku z nadchodzącą 2 częścią gry
GRAMY Świetne a ten akcent mnie rozwalił! Za takimi gierkami to nie przepadam.
wygląda fajnie, ale współczesne gry przyzwycziły mnie do ograniczonego myślenia (np. taki Call of Duty xD) może i fajna, ale ja nie wiem.
no ten akcent super, taki z jajem:) ze 3 razy przewijałem na moment czytania tytułu
szkoda ze na pc takich nie robia
gra bardzo przyjemna .
Czy pokazujecie gramy z tej gry tylko dlatego ze gra w nią i reklamuje major nelson czy tylko to się tak złożyło ? xD
Wydaje się niesamowicie przyjemna, muzyka ekran jak ze starego kina, ten pan, ciasto jak to razem tworzy super klimat. Fajny materiał. Fajnie zaakcentowałeś Winterbottom, jak rasowy angol. Pozder! :)
mają zamiar to również wydać na PC?
nawet nawet :)