Pierwszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P
ahhh, ta muzyka ! :P
ahhh, ta muzyka ! :P
co tak późno znowu :D
:P pozno cos :P
Bardzo fajna i przyjemna gierka w starym stylu , od razu przypomina się seria bijatyk Kunio-kun z pegazusa :-).
powiało pegasusem, achh to były czasy. Szkoda, żę tylko na konsole, ale gra prezentuje się świetnie
no i w takich godzinach powinniscie zamieszczac materialy, przynajmniej na pierwszej stronie nie widze zadnych dzieciakow
Del - lepiej by brzmiało real live - audio ...
oddało by to nam więcej barwy jak dobrze się przy tym bawiliście ...
Pokochalem ta gre po pierwszym trailerze. Znienawidzilem kiedy ogloszono, ze wyjdzie tylko na PS3 i Xbox. ;] Gra idealna, napakowana detalami, dbaloscia, perfekcja. 7 poziomow to co prawda chyba nie wiele, ale z uwagi na dotychczasowe recenzje i oceny mozna liczyc na kontynuacje serii. ;] Mam nadzieje, ze w krotce bede mial szanse pograc.
BTW, kiedy gra zostala ogloszona mowiono, ze oprawa graficzna zajmuje sie koles ktory zrobil kiedys ta pixelowa animacje z mega walka, wlasnie w stylu Scotta. Pamietam, ze animacja zaczynala sie od dziewczynki na polanie, zapatrzonej w niebo. Szukam i szukam, a znalezc nie moge. Ma ktos link? ;>
Nie taka najgorsza ta gierka :) Czekam na jakieś solidne GRAMY znaczy z fajnej gry(w tym okresie może TVGRY coś wymyśli).....
zróbcie gramy z ArmA II: Operation Arrowhead.
Maska tej limuzyny jest jak samochód w Nieustraszonym
Dlaczego w wersji z PSN są przyciski z pada do xBoxa? QA zaspało? :)
szulcu1306 ----> to jest gramy na xboxie a nie na ps3.
gra wygląda super, no ale ja nie mam x-pudełka czyli raczej se nie pogram, ale napewno gra się miodnie
Wcześnie dzisiaj :). Fani xD. Hahah rzucać towarzyszami. Mi to trochę przypomina Little Fighter 2. Niszcz ściany hmm. Hahah cut-scenka- ale jaka. Hmm trudna nawet. Mi się podoba ta gra.
@matiyyy: Widziales ty kiedys Commodore 64? ;] Wierz mi, ze gry z C64 tak nie wygladaly. Jesli juz, to gra ma klimat jak ze SNES'a.
Chyba głos był nagrywany po zrobieniu gameplaya, na dodatek reszty nie było słychać. Szkoda. Następnym razem jak w trójkę gracie niech wszyscy mówią, dużo lepszy efekt jest.
kisza345-> No właśnie to jest gramy z ps3, bo na xboksie tej gry jeszcze nie ma.
podobają mi się te odświeżane gry
ilosc mlotkow, ktorzy nie kumaja, ze to ma byc retro jest... zaskakujaca.
super artstyle, uwielbiam klimat gier retro na iPhone z tego samego powodu, dla mnie buy - nie wiem czy teraz bo chcialem sprawdzic Monday Night Combat.
Na zabicie czasu
To nie jest 8 bitów! To jest bardziej 16. Czemu tvgry się coraz częściej myli? Np. w materiale o nowym Bioshocku
Co to Kur#$ jest !!????
Ja proponuje w opisie Flesza nawiązać do filmu "Kilerów 2":
"Flesh - krótko i zajebiście" :D
Hehe.... Gra jest świetna... Gry oparte na bitmapach są genialne po dziś dzień. One mają w sobie to coś, o czym dzisiejsze produkcje (w większości) mogą tylko marzyć. Dziś trudno szukać gier z "jajem".
EEEEch... Jak ten czas leci! Ostatni raz grałem w coś takiego jakieś... 24 lata temu. No miodzio! Coś wiekowy już jestem. ;)
ten motyw GH niezły przy walce z bossem
02:22- czy wam przód tego wozu przypomina KITTa z nieustraszonego/knight ridera ? (brakuje tylko tego motywu : http://www.youtube.com/watch?v=8F1rmgUrTGc )
5.26 popatrzcie sobie na tą babkę w różowym co robi ręką !!hahha
Kiedyś takie gry były świetne. Teraz się zmieniło i takie gry praktycznie na rynku nie istnieją. Po obejrzeniu tego filmiku nie dziwię się, że tak się stało.
W podobną gre na pegazusie nawalałem z kumplem godzinami, tytułu rzecz jasna niepamiętam bo było to 10lat temu.
Niezła gierka, kojarzy mi się z pewną grą na pegazusa, której nazwy nie pamiętam :D
Jedyny minus tej gry to brak co-opa online. Ale poza tym Kunio-Kun w pełnej krasie.
Piękna gra :P Zawsze je lubiłem i traciłem miliony na automatach ^^ .
"Gra jest obecnie dostępna na PSN, na XBLArcade pojawi się pod koniec miesiąca" Ale przecież gracie na Xboxie :D( No chyba, że jak zawsze przedpremierowo gracie w gry Arcade na X'a...)
!) Aż mi się łezka w oku zakręciła !)
Mi się gra podoba. Choć materiał z gramy taki sobie ... Taki nijaki...
Grafika 8-bit i trudni przeciwnicy na najniższym poziomie trudności (dla trzech graczy).
Poprawił mi się humor, ale trochę też płaczę, tak w środku nad polskimi recenzentami.
zróbcie gramy z PRIVATES :)
nawet fajna gierka
Gierka bardzo przyjemna. Szkoda jej dla downów którzy poza grafiką nic innego nie widzą.
Bardzo fajna gierka w starych klimatach :) Super!
a mi się automaty przypomniały :), nie wiem dlaczego ale gierka przypomina mi Contre chociaż mało co wspólnego mają te obie gry
kozak giera, szkoda, że ma na pc... ;/
Według mnie głupia,ale jak się nie ma co do grania,to we dwie osoby,albo więcej-sama przyjemność,,,.
lol
Patrzcie co Stills robi ze Scotem gdy jedzie limuzyna
Bardzo fajna ta gra :D Moze kupie jak bedzie na Xbox Live