Pierwszy pes > all !!!!!
Ale sztucznie mowia i przesadzaja z tonacja :D
oj, robi się ciekawie, PES odkryło karty, czekam co zrobi EA... oni mają łatwiej bo FIFA09 na konsole była bardzo dobra i teraz trzeba ją podszlifować... Ale tak czy owak, kupie PES i FIFA.
A materiał całkiem ciekawy.
Jedno jest pewne że bedę miał i PESa i FIFĘ
Materiał bardzo dobry
Błąd
Nie mogę doczekać się nowego pesa :) chciałbym żeby też popracowali nad animacją zawodników i brali trochę wzór z konsolowej wersji fify :)
szykuje nam się PES Manager......heh
Super !! Tego właśnie mi w PESie brakowało ;)
Kurcze ale jak mi zywy przeciwnik przed meczem zacznie grzebac w opcjach zespolu to minie 30 min a ja zasne :P niech lepiej nie przegna paly z tym ..
Te karty zapowiadają się nieźle. Zresztą moim zdaniem PES i tak nie ma juz nic do stracenia, takze moze ryzykowac m.in. stawiając realizm przed dobrą gre arcade.
kserkses----> w multi to napewno bedzie tak ze to można tylko miedzy meczami ustawiać bo masz racje, rzeczywiście byłoby można zasnąć lub bedzie ograniczony czas na to
Niestety nie pokazali nic specjalnego. I ten "jasny monitor", który uniemożliwia zobaczenie detali (taaaa...). Ostatnie PESy to niestety wstyd dla serii. Mam nadzieję, że odbiją się od dna i przywrócą serii świeżość, którą utraciła.
A tak ot - niezły openspace. Ja bym tam zwariował ;)
wersja demo o ile wogle będzie to we wrześniu ewentualnie październiku
z tego co tu zobaczyłem to mam takie wrazenie, że w pes napinanie sie koszulti na zawodniku jest zrobione poprzez zmiane tekstury w odpowiednich momentach, dlatego materaił zawsze napina się tak samo i dziwnie to wygląda
Tak czy siak coś mi się wydaje, że tym razem, tak jak i rok temu, znów zwycięży EA i ich FIFA. Przynajmniej na konsolach.
Zapowiada się zajebiście może być lepszy od fify. Podoba mi się patent z grafiką włosy na rękach :D fajny jest także pomysł z kartami. Tylko czemu wszędzie jest Messi przecież są inni zawodnicy mają jakaś Messiomanie czy co ? ;p
pewnie dlatego jest bo juz rok temu podpisal z nimi kontrakt ;) a wlosy na rekach juz dawno byly tylko jako tekstura tak samo jak tatuaze np u beckham'a
Big Macs - jeśli chodzi o konsole, to raczej tak, ale dopóki EA nie wprowadzi tego next-genowego silnika na PC, to może pomarzyć o prześcignięciu PESa na tej platformie. ;]
Takie W11 w siedzibie KONAMI... Jak już tworzą taki filmik to mogliby zadbać o jako taką grę tych kolesi bo Ci byli fatalni...
A co do gry... Te nowe zmiany mogą być ciekawe ale też mogą dużo zepsuć. W poprzednich edycjach KONAMI wydawało grę z poprawkami ale niewielką ilością zmian przez co (mimo narzekań graczy) gra była dopracowana. Robili wszystko małymi kroczkami. A teraz pojechali po bandzie i oby wszystko dopracowali.
Bo o tym że zmiany mogą zaszkodzić przekonali się twórcy FM 2009. Gra do łatki 9.3 (nigdy w poprzednich latach nie wyszły 3 łatki) dopiero była zdatna do grania. Oby nie było tak z PESem.
Gra będzie na pewno fajna ale czemu wszystko skupia się tylko na Messim??? Jest on wszędzie!!!! Od rzeczy!!!
gra będzie wypas