Świetnie znowu Kacper - powodzenia
Jak to fajnie wygląda a gra leży tyle czasu na półce, trzeba się wziąć za trylogię:D Ciche zabójstwa są spoko. Nowy prowadzący daje radę, mówi z sensem i zna się na grze, którą recenzuje.
Jakie "nic się nie dzieje na rynku gier"? Wiele się dzieje na konsolach przenośnych i smartfonach. Jest co prawda gramy na wynos ale można by się na tym bardziej skupić w tym okresie. Gramy samo w sobie ok ale i tak wszyscy to wiedzą czym jest ta gra.
Uwielbiam serię Prince of Persia, ale chyba najbardziej do gustu przypadła mi 2 część, cały ten klimat i fabuła sprawiają, że wracam do niej każdego roku ;D
Ten Prince of Persia jest fajny. Cieszę się, że grasz w Beyond Good & Evil. Lubię tą grę.
Grałem. Niestety nie ukończyłem gdyż nie mogłem rozwiązać zagadki logicznej dotyczącej przesuwaniem i obracaniem wielkiego posągu(chyba króla).
Mi też nieco bardziej podobał się WW, ale i ta część trzyma poziom. Materiał wporzo, oby tak dalej Kacper.
kiedy zmienicie ten player? szalu mozna dostac...
Kiedyś kupiłem całą trylogię ale tak się znudziłem pierwszą częścią że nie zagrałem w żadną nowszą ;p Może czas do tego wrócić.
Znow musze zarzucic ze videomaker za duzo gada, a za malo gra, popraw sie a bedzie dobrze.
Buahahaha pełna polska wersja językowa z dubbingiem:
Do you want to save?
TAK NIE
hahahaha spoko :D
Jak się Wam strasznie nudzi i nie macie co ze sobą począć to może zróbcie materiały o starszych konsolach. Pamiętam że był kiedyś taki pomysł zainicjowany przez Krzyśka ale jakoś się nie przebił.
Cała trylogia jest naprawdę świetna, chociaż mnie najbardziej wkręciły Zapomniane Piaski. Mimo tego z chęcią odświeżę sobie poprzednie części, ponieważ Warrior Within i The Two Thrones to solidne i zapadające w pamięć produkcje.