Dzieciom Neo mówimy NIE ! :D
OGLĄDAM
co to jest ????????????????????????????????????????????????????????
Sound z Heroes bodajże z V
Dlaczego takich gier nie ma na PC'ta :<<
W takich momentach żałuje, że mam PSP, a nie NDS. Gra bardzo fajna, dobra przekąska przed 24 czerwca ^^
Pre-ordera kolekcjonerki Heroes'a VI mam już zamówionego, to dla mnie najważniejsza premiera tego roku :) Będzie święto!
Dziś ściągnąłem trial tej gry na moją ps3. Rzeczywiście na początku miałem ochotę szybko ją odinstalować, lecz za drugim podejściem bardzo mnie wciągnęła. Erpegowa, fantasy otoczka połączona z grą logiczną brzmi głupio ale również unikalnie a gdy się pozna zasady gra się świetnie. I jeszcze mały offtop z prośbą do redakcji - czy moglibyście przygotować program o Dungeon Hunter Alliance (taki całkiem obiecujący klon Diablo z psn)?
Kurczę odnoszę wrażenie że coś ostatnio słabo z tym gramy. Chodzi mi o ukazywanie się materiałów liczę że zrobicie gramy z Patapon 3 bo traktujecie konsolkę PSP jak by już zginęła a tym czasem idzie wyhaczyć niezłe premiery.
pograłbym sobie w to bardzo chętnie, ale nie mam żadnej konsoli... jeszcze trochę i nie wytrzymam i jakąś sobie kupię, problem tylko z wybraniem będzie co lepiej :S
Powiem tyle grałem w tą grę na NDS gra jest bardzo wciągająca. Krzysiek grasz trochę chaotycznie masz jeszcze możliwość łączenia jednostek ustawiając jednostki nad sobą. Poza tym ciekawe gramy
Hmmm... Gra niby niepozorna, ale jednak coś w tym jest. Wygląda bardzo zachęcająco.Lubię takie gry.Dobrze, że pokazujecie również takie pozycje na tvgry.
super gra! Na DSie skonczylam kampanie dwa razy, teraz gram wiecej w multiplayer, bo jednak nie ma jak zywy przeciwnik :-)
Kurczę, wygląda na naprawdę zajebistą gierkę! Muszę chyba przetestować demko, jeżeli jest i kto wie, może nawet poczynię swój pierwszy zakup na PSN ;P
Takie Sobie..
Gra mi się kompletnie nie podoba. Ciągle słyszę porównanie do Heroes Might and Magic, ale ta gra w ogóle nie może się z nią równać... jak da mnie gra nieudana.