Komentarze do wiadomości: Masa graczy Cyberpunka 2077 w ogóle nie wiedziała, że da się uratować kluczową dla fabuły postać. Dopiero po czasie zrozumieli swój błąd

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
11.07.2024 20:58
pieterkov
1
1
odpowiedz
pieterkov
163
Senator

Jak można to przegapić skoro wyskakuje na ekranie cel? Ludzie mają pole widzenia na środku ekranu tylko czy jak? Tłumaczenie tego strzelaniną jest śmieszne. 3 przeciwników padających na 3 strzały to strzelanina? ok...

12.07.2024 09:08
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Maxyiliangames
42
Centurion

Artykuł typu. Nic dawno nie było o cyberbugu to dodajmy coś z dupy. Poważnie mało kto wiedział o tym. Za pierwszym razem wybrałem opcję by mu pomóc więc skąd to zdziwienie że uuuu nikt prawie nie wiedział itp.

12.07.2024 10:37
MrArien
😜
2.1
MrArien
31
Chorąży

*cyberbogu pomyliło ci się :D

12.07.2024 13:42
3
odpowiedz
edka-monet
1
Junior

To jego się da tam zostawić? ?????? 4 razy przechodziłam za każdym razem po niego wracałam i za każdym zakończeniem fabuły byłam zła z braku romansu z Takemurą

12.07.2024 18:12
4
odpowiedz
Contigo40
1
Junior

Ja zacząłem zostawiać Takemurę na pastwę losu od momentu, jak w zakończeniu z nomadami przeklął mnie...
Zresztą jego reakcja będzie taka sama w każdym innym zakończeniu, z wyjątkiem opcji z Hanako.
IMO kompletnie nie ma sensu ratowanie go, jeśli chcecie wybrać inną drogę, niż zakończenie korpo - bo was obrazi i tyle...

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl