Hed na końcu powiedział "Lustra dają więcej zabawy niż telewizja". Tak, pobrałem materiał i to sprawdziłem, oto do czego zmusiła mnie ciekawość.
Ponoć Gonaciarz jest na E3 zróbcie z nim materiał, albo niech sam coś poprowadzi ;)
PS
Arasz czyta Słowa Światłości!!! każdy z was powinien przeczytać pierwsze dwa tomy tej sagi. Jaka ta książka jest fenomenalna to się nie spodziewałem. Tolkieny, Gry o tron przy Drodze Królów i Słowach Światłości się chowają. Naprawdę. Po pierwszym świętym tomie drugi jest jeszcze bardziej epicki. Polecam każdemu fanowi fantasy. Już w grudniu/styczniu trzeci tom tej niesamowitej sagi Sandersona.
Hed na końcu powiedział "Lustra dają więcej zabawy niż telewizja". Tak, pobrałem materiał i to sprawdziłem, oto do czego zmusiła mnie ciekawość.
Hed ! Wydaję mi się czy przy montażu tego materiału inspirowałeś się Gonciarzem? xD z drugiej strony jestem ciekaw jak wygląda twoje życie poza redakcją :) Może jakiś vlog? Wiem.. nie jesteś w Japonii czy tam na Sri lance, ale możesz pokazać Kraków i też będzie ciekawie ;) Bo nie ważne gdzie a ważne z kim ;) Pozdrawiam
Gość siedzący obok was w 6:40 to Sebastian Stange z niemieckiego portalu Gamestar.de, też na pewno na E3 leciał.
Fajny materiał, dzięki że Wam sie jeszcze chiało. Pokażcie jeszcze to mieszkanko w jakimś materiale.
Będzie spotkanie z Gonciarzem na targach? ;p
Ten muslim wiedzial gdzie jest Polska?
He he widzę że znowu zabieracie ze sobą masę okablowania, a później podczas spacerów targowych będziecie się z nim motać w tym gąszczu ludzi.
PS. Faje mieszkanko w tym roku wynajęliście bardzo stylowe ;)
Fajny materiał.
Miłego pobytu Wam życzę i zróbcie jak najwięcej ciekawych materiałów z LA ;
Na cholerę samolot z Monachium do Stanów leci nad Grenlandią i Kanadą?
Po to, by móc w razie czego awaryjnie wylądować, jak ma to zrobić na środku oceanu? ;)
Wiodący portal growy na polskiej arenie, miliony zgloszen o player, ze nie daje rady, wysylajacy swoich ludzi na miedzynarodowe wydarzenie, a wszystko po to ... aby nie mozna bylo tego obejrzec.. Panowie, zadzwoncie do swoich sponsorow, czy kto tam was zatrudnia, ze za chwile obejrze to sobie u konkurencji i nie ma sensu was tam wysylac, albo sens by byl gdyby sie dalo to obejrzec. Albo mocodawca zmieni player, albo nie ma po co wysylac was po "gorące" wieści...