Zawsze chciałem grać jako mikrofalówka. Szkoda, że w Diablo nie było takiej postaci.
Goatshire to oczywiste nawiązanie do jednej z początkowych miejscówek z WoWa (dla ludzi) - Goldshire :) Zresztą Goatwind też do Stormwindu nawiązuje ;p
W ogóle twórcy musieli mieć kupę śmiechu, jak to tworzyli :D
HEHEHE... wrzut z Diablo genialny!! Miasteczko Tristram a w roli Deckarda Caina DumbleDor szary xD PADŁEM xD
Dla mnie już sam fakt, że dają taką dużą darmową aktualizację to jest na swój sposób wyśmianie pewnych trendów, w czasie gdy niektórzy sprzedają skiny do swoich gier za kilka dolarów ci robią fajną, dużą aktualizację, gdyby coś takiego dodali do coda to zapewne by trzeba było z 5 dyszek wyłożyć :D
Ta gra to istna parodia gatunku RPG!!. Trzeba przyznać że Parodia Tristram świetnie im wyszła pod każdym względem.
Świetna aktualizacja :D gra zyskała jeszcze bardziej, a wyśmiewanie gatunku MMO jest naprawdę fajnym pomysłem.
Dziwne wyglądają elfy jak się czołgają lub chodzą na czworaka. Ogólnie fajna gra i te wyśmiewanie się z innych gier.
Nieźle trzeba mieć nawalone, aby takie coś stworzyć (jakie marnowanie środków, zasobów...) a jeszcze bardziej trzeba mieć nawalone, aby to kupować.
O masakra, gra śmieszy dlatego, że... śmieszy.
To tak jak rechot ludzi w kinie, gdy ktoś w filmie pierdnie.
Prymitywizm w najczystszej postaci, sorry.
Del jest złą osobą do ogrywania tej gry, koleś kompletnie nie ma poczucia humoru.
Głupie ale zarazem i fajne.
Chyba to sobie kupię niedługo, bo gra jest idealna na poprawienie sobie humoru.
Nieźle trzeba mieć nawalone, aby takie coś stworzyć (jakie marnowanie środków, zasobów...)
Na tym marnowaniu środków i zasobów firma zarobiła więcej niż na obydwu grach z serii "Sanctum" razem wziętych.
Branża hejtuje a ludzie i tak kupują. Tej gry nie należy pojmować przez normalne kryteria. Tę grę kupuję się dla tego samego powodu, dla którego kupuje się surgeon simulator - żeby się pośmiać :P
14 minut z zycia stracone ;).
Zrobilibyscie moze jakis material o Elite Dangerous.
Niektórzy nie mają poczucia humoru :/
Ta gra idealnie pasuje do słowa 'gra'- po prostu ma dawać prostą, wręcz prymitywną 'radochę'.
Ta gra jest ciekawsza niż wszystkie MMORPG razem wzięte. Każda gra MMORPG jest tak samo denna. Tutaj chociaż jest coś oryginalnego.