Yeahh
ghvjbn bcghyftbdn5 55
Nie lubię takich gier ale ta wygląda nieźle...
spoko giera
Wygląda sympatycznie jednakże niezbyt mnie pociąga. Jak dla mnie takie flaki z olejem, niby coś się dzieje ale nie czuję przymusu/chęci zagrania. Raczej nie kupię, ale kto wie może kiedyś w demko zagram?
ooo
Bardzo fajna gierka, ciekaw jestem etapów "pływanych" o ile takowe się pojawiają... Zawsze (sam nie wiem dlaczego) chciałem zagrać w gierkę w której dowodzimy okrętem, ale nie manualnie całym statkiem (jak np. w Pirates!), a z perspektywy 3 osoby (konkretnego, pojedynczego bohatera).
Być może lepszy pod względem moich oczekiwań będzie "Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned", na który też niecierpliwie czekam ;]
PS. Tak jesteście wysoko na liście komentarzy, gratuluję wam - niebywałe osiągnięcie...
Gra wg mnie beznadziejna jak na 8 lat produkcji, ale pewnie mały budżet itp, ale mimo tego może dostarczyć trochę funa.
Siedem minut gry i 4 achievy, nieźle xD Co do samej gry to bardziej mi się podoba niż Dante's Inferno. Lubię takie pirackie klimaty, w dodatku okraszone grafiką na miarę Fable. Nieźle, trzymam kciuki ;)
Gra wygląda nie?le, chocia? po tak d?ugim okresie developingu spodziewa?em się bardziej dopracowanej gry. Prosty slasher, dla niewymagaj?cego gracza :)
tak jak mówiłeś - dla odprężenia się - idealny
8 lat to całkiem sporo i gry tworzone tak długi okres czasu nie zawsze stoją na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej, bo gra zapowiada się naprawdę super. Oby faktycznie ukazała się w tym roku.
Nie no dla mnie must have. Gameplay przypomina starego, poczciwego (i niedocenianego) Conana na X'a. Swoją drogą napisy są po polsku a obecnie jest brak wydawcy gry w Polsce. Ciekawe.
Szkoda ze gra na Ps3 nie wychodzi, z chęcią nawet bym se ograł ten tytuł. Ale nie mam xboxa a na Pc mi nie pójdzie :(, achhh jak ja lubię exlusivy :/ Swoją drogą, prawie zawsze jak pokazujecie tytuł multiplatformowy, nie wiem czemu ale często na xboxie 360 ?
Rewelacja! Rozumiem, że wydanie pudełko trafi na polski rynek. Istnieje w tej grze tryb coop?
Fajne gramy ale o grze nie można powiedzieć tego samego :/
Cóż gra wygląda bardzo przystępnie i wierzę Marcinowi na słowo że gra się bardzo przyjemnie lecz jak na 8 lat produkcji oczekiwałbym trochę więcej.
zapowiada się świetna gra lubię gry tego typu mam fable II i bardzo mi się podobał bo przeszłam ją III razy a jak gra się ukaże to porównamy co lepsze cz fable 2 czy to
a co do filmiku to del zrobiłeś go świetnie
Kapitan Krew!!! Wygląda fajnie. Taki Fable rzeczywiście. Zniszcz statek!! Super gra!!
heh w ciągu raptem 2 poziomów zebrałeś 40 tego G nei wiem co to jest ;D czyli co wnioskuję można szybko nabić te G. Gramy jak zwykle fajne.
powiem tyle niby 8 lat ją tworzą ale słyszę o niej 1 raz ;P spodobała mi się grafika fajna rozgrywka miła, możliwe że się nie będzie nudzić 1 co mi się nie pdoba że do każdego przeciwnika jest tylko 1 finisher to może się po pewnym czasie nudzić nie?
nie no fajnie wyglada widac nad czym nasi ruscy koledzy tyle czaszu pracowlai :)
a co do wesji pre-view to niby nie pelna wersja ale aczki leca :D
Gdzies słyszałem że to miał być chack&slash. Gra prezentuje się nieźle na wielkiego hita to to nie wygląda, ale na złą gre też nie. Niestety patrząc na to że w przyszłości sie zapowiadają lepsze gry to pewnie tego nie kupie.
najczęściej użyte słowa podczas materiału to jak na zręcznościowego slashera
Głupie
Ta gra to jedno wielkie dno, grałem na Fun Day'u i aż ciężko uwierzyć że ten gniot robiono 8 lat a z Fable to nie ma nic wspólnego
No może będzie coś ciekawego ja bym dał szanse tej grze. Tak na zabicie nudy w sam raz
Jeżeli to Akella no cóż na pewno mimo 8 lat pracy będą bugi. Jeśli będzie jak w Age of Pirates pływanie swym okrętem po morzach i oceanach to kto wie może coś z tego będzie.
A wy wiecie, że nie ocenia się gry tylko filmik stworzony przez tvgry??
W trakcie walki denerwująca monotonna, muzyczka jakby zaciął się syntezator. Dodatkowo z takich klimatów to akceptuję tylko Star Wars FU i może God of War.
Zapowiada sie super gierka, fajny klimat i gameplay, jeśli będzie ciekawa fabuła to będzie hit, dobre gramy
Jaa chceee! :D Dawno nie grałem dobrego slasherka... Czekam i czekam na te DMC5 a tu jakieś niusy że ma być zachodnie - oby nie było takie proste jak gra wyżej :D ALL HAIL DANTE! hehe
" Kolejna podjebka God Of War lecz mistrz jest tylko jeden :D " - ta gra ma tyle wspólnego z GOD OF WAR co maluch z Mercedesem S-class .... człowieku co Ty porównujesz. Ogólnie przyjemna dostarczy troszkę zabawy na dwie godzinki :).
A mnie się gra podoba. Oprawa ma swój baśniowy klimat.
Pasuje do całej rozgrywki która wydaje się bardzo prosta.
No ciekawe co z tego wyjdzie.
szewa bass za te Twoje bystre niczym
woda w kiblu wypowiedzi powinni cię zbanować.
Gra przypomina mi takiego lajtowego slashera typu X-blades i pasuje mi bardziej na sprzedaż za punkty na Xbox Live lub odpowiedniku z PS3. Wygląda dość ciekawie, ale do DMC, Darksiders, Bayonetty nie ma nawet startu i jak na grę powstającą od ośmiu lat, prezentuje się wyjątkowo marnie. Ale jak to mówią- lepszy rydz niż gołąb na dachu. Dobre Gramy. Czekam na materiał z Ninety-Nine Nights 2 o którym nawet nie wspomnieliście, a premiera europejska podobno 10 września była, a w sklepach gry nie widać.
Z m16 go
Wszystko super, ale bardziej by mi pasowalo jakby to wydali na psn/xbox live niz wersji pudełkowej za bagatela 199zł .... (no chyba ze gra jest dłuższa niz standardowe jak na owe czasy 5-8 godzin)
Z tego co widac to gra jest utrzymana w konwencji gier automatowych i to mi sie bardzo podoba, na rynku brak jest takich gier, ja na ten tytul czekam.
Fajny slasherek, w sam raz jako odskocznia od poważniejszych tytułów.
Gra przypomina Fable co w sumie nie jest złe, co do gry to zapowiada się bardzo ciekawie :)
Shank 3D??
A sama gra wygląda na ciekawą aczkolwiek średnią.
Mi to przypomina grę Książe Kaspian .
Jak na grę o pulpowych piratach jest bardo mało charakterystycznych elementów, takich jak zjeżdżanie po linach czy bujanie się na kandelabrach. Sama sieczka, zero finezji.
Słyszałem o tej grze :) Bardzo fajne GRAMY! Nie pomyliłem się...niezła gierka;)