Do tego komentarza dołączony jest konkursowy obrazek – „wiecie co z nim zrobić” :)
Rozwiązanie konkursu „Combat Zone” w tym tygodniu.
Pozdrawiamy :)
W końcu
hah w końcu pierwsza strona:)
Prince of Persia

O kurcze gierka jak na tamte czasy "KokS". W pewnym stopniu przypomina mi pewną grę na PS1 "Vigilante 8 2nd Offense" - To była Gierca

Prince of Persia
Magiczna skarpeta:]

oto i obrazek
świetna gierka jak na tamte czasy :D pograłbym ale nie obowiązkowo

Chcę Prince of Persia
HALO:COMBAT EVOLVED to jest klasyk najlepiej pokazać w multi na PC bo ponoć nadal niesamowicie popularne
Prince of Persia

Prince of Persia ;]

Te gramy z "Doom Starców" są już coraz to krótsze - po 6-7 minut.
Mimo wszystko nie ma to jak książe ;];]
Prince of persia ;]
Omówcie Pricne of Persia
prince of persia

Prince Of Persia
Trzeba było odrazu że Magic ccarpet to ojciec Dungeon keppera!! MC!!jeste za ^^

Prince of Persja

Jak zwykle świetny Doom Starców! Oczywiście jeśli chodzi o następny odcinek to chciałbym PRINCE OF PERSIA

Princa przeszedłem osobiścię, ale chętnie zobaczę dwójkę i trójkę. Chciałbym zobaczyć Magic Carpet

PoP

Wporzo gra :) I oczywiście PoP !

Prince of Persia
PRINCE OF PERSIA

niewiedziałem ze w tamtym roku policja miała takie działka na dachu samochodu
Prince of Persia. Być może Von Zay-owi uda się zahaczyć jeszcze o arcymistrzowską 3D, przy której śmiałem się najbardziej. ;)

moim faworytem jest oczywiście PoP ;), dołączam się do prośby o umieszczenie GOTHICA w do(o)mie starców - będzie tam pasował (chociaż nie znowu taki stary) !!!

Magic Carpet

Chciałbym zobaczyć Magic Carpet bo nigdy w to nie grałem !! W Prince of Persia pierwszy raz uruchomiłem na mojej Amisi 500 którą nawet jeszcze mam w szafie :)
prince of persia chociaż można za darmo na necie w niego pograć chyba :D

Interstate bardzo ciekawy, ta przesadnie kanciasta stylistyka nadaje specyficzny urok grze.
W przyszłym tygodniu bardzo chętnie zobaczył bym Prince of Persia :)
Doom Starców świetny:D

"Prince of Persia"

Głosuję na Magic Carpet. A na przyszłość - Oni. Wiem że ma 9,5 roku a nie 10 lat, ale zaokrąglając w górę...

Całkiem ciekawy ten Interstate '76.. niewiarygodne, że ominąłem tą pozycję ;D. A co do kolejnego Dooomu Starców proponuję Prince Of Persia. :)

Kilka miesięcy po premierze Interstate 76 dostałem swojego pierwszego kompa -P200MMX i Monster 3D :D Demo tej gry (zamieszczone na cooltowym SecretService Cd;) było tak trudne - jak dla kogoś kto przesiadł się z C64 na PCta, a klawiszy do obsługi tak dużo, że musieliśmy grać z kumplem we dwóch na jednym kompie (jeden obsługiwał broń, drugi kierował;) To były czasy. Gdzieś po roku dostałem w swoje ręce pełną wersję i grałem w nią do upadłego. Ciężko będzie znaleźć współczesnego odpowiednika tej gry, która ma tak dużo możliwości i miodności i innowacji. To był jak na tamte czasy prawdziwy symulator, który można porównać do ówczesnych space-simów (na szczęście nie musiałem robić naklejek na klawisze jak to było w przypadku X vs Tie;). Włączanie świateł, silnika, muzyka, duże przestrzenie (poczucie wolności!), misje nocne i za dnia, naprawa samochodu po misjach, dodatkowe części i uzbrojenie. Trzeba było kombinować eliminując przeciwników - bo jeśli rozwaliliśmy wroga w „delikatniejszy” sposób części, które zbierał mechanik były w lepszym stanie… Gra miała też multiplayer ale to już osobna historia…
Magic Carpet poproszę, a w przyszłości może jakiś mech worrior ?
PoP
Świetny Doom jak zwykle .Jestem za Prince of Persja
w temacie tej gry ciekawostką byl mod do pierwszego battlefielda o tym samym tytule
A może kiedyś zróbcie Doom starców o Theme Park World. Pozdro
Głosuje na "Dungeon Keeper'a"... ekhm, to znaczy chciałem powiedzieć że na Magic Carpet ;D .
Co do konkursu (a raczej losowania) to fajna inicjatywa, ale ponieważ jakoś mnie do IS'76 nie ciągnie to nie będę zmniejszał szansy innych na wylosowanie :) . Powodzenia wszystkim zainteresowanym życzę :) .
Dawaj Prince of Persia w następnym odc. ;)
głosuje na Prince of Persia

fajna gra, trzeba będzie przeszukać google no chyba że wygram ;) a za tydzień Prince of Persia bez dwóch zdań ;p
proszę
prince of persia

Dawaj Prince of Persia, a tak swoją drogą chciałbym też kiedyś pierwsze GTA w akcji ^^

Fajna gra nawet ten inter state jak na tamte czasy ale te kwadratowe ludziki graficy byli koksami:D Nie będę sie wylamywal wiec oczywiście PoP pamietam jak na informatyce gdzie byly kompy windows 96 szybko robilo sie prace zeby tylko pograc w Princa wtedy nie wiedziałem jeszcze ze to Prince of Persia wiec czekam ze zniecierpliwieniem ach te wspomnienia:)
proszę

Bardzo dobry odcinek Domu Starców.

Pewnie że Prince of Persia!
Prince of Persia - moja pierwsza gra życia. Wtedy miałem z 7 lat gdy w to grałem z kuzynem czy coś, ale fajnie było, Bardzo dobry doom ale trochę mało humoru w tym odcinku :(
PRINCE OF PERSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jestem za Prince of Persia, troche dziwny ten konkurs ale co tam ;)
I 76, az sie lezka w oku kreci - pierwsza gra, w ktora nalogowo gralem multiplayer :) Cud, miod!:)
Jako, ze ciezko podjac decyzje, glosuje na obie :P Z naciskiem na Magic Carpet, ze wzgledu na moje uwielbienie do gier spod stajni Bullfrog

Gra jak na 1997 rok wydania wygląda naprawde ładnie.
pozdrowienia!

Kurde chyba nie doczekam gry Gothic :(
No Trudno
Prince Of Persja !

Ten Doom Starców dzisiaj jakiś taki... bez jaj. O wiele bardziej podoba mi się, gdy ciągle żartujesz :D
Żeby każdy Doom był taki jak ten z System Shock...
A głosuję za Magic Carpet, ponieważ Prince'a już każdy zna (?), a Magic Carpet?
Być może Magic Carpet to gra niedoceniona.

Witam. Chciałbym zobaczyć coś z Prince of Persia, albo Rayman.
Zamieszczam również obrazek. :)
Pozdrawiam.

prince of persia

Fajny DOOM, gra też prezentuje się dobrze. Co do następnego odcinka, jestem za Prince of Persia.

Prince of Persia, a żeby nie odstawać od reszty, obrazeczek :)
POP to dobry pomysł !
Grałem w to jako smyk :D
warcraft 2 :D:D
Oczywiście że PoP

PoP oczywiście.

Magic Carpet..
Bardzo podobał mi się ten przegląd tygodnia - widać gra jak na swoje czasy dość mocno wyprzedzała epokę :D
Co do odcinka - fajny, Jasne że PoP
Mam też jedną sugestię / pytanie (jak kto woli..)
Dlaczego w Doom'ie Starców są tylko gry na platformę PC ?
Nie ma żadnych innych interesujących / wprowadzających jakieś innowacje gier niekoniecznie na blaszaki ? (mam na myśli klasyki)
Pozdrawiam. ;)

Prince Of Persia.

A ja bym poszedł w gry Bullfrog'a. Jestem za Magic Carpet.

jak zawsze odcinek dobry.oczywiscie prince of persia
Prince of persja
Przepraszam, ale czy ci ludzie wiedzieli co to jest poligon? - żart
PoP of corse

Fajna gra :) Dom Starców jak zwykle swietny :) Za tydzien chcialbym zobaczyc Prince of Persia

fajna gra napewno ja tylko na vigilante 8 na psx się załapałem :D
PS: Prince of persia to pewne
Prince of Persia oczywiście :D
Prince of Persia ;) Zaproponujcie Tomb Raider 1 :D A interstate powalające ;]
a najbardziej chciałbym zobaczyć 1. rainbow sixa, te czasy kiedy planowanie akcji było wazniejsze i kilkakrotnie dłuższe od samej akcji :)
ewentualnie 1. swat z 95ego, ta strategia z rzutem izometrycznym

Jak zawsze Doom Starców ciekawy i dający wiele informacji na temat tego, w co się kiedyś grało :]

czarodziejski dywan! z racji mojego podeszlego wieku uważam, że doom starcow to najlepszy program ;D