DRUUUGIIII
2
o kurde ale mam wzniete ;o i to taki czysty przypadek :D konczy sie mecz w MW2, wbijam na gry-online potem na tvgry, mowie pewnie nic nie ma bo nie bylo na gry-online, a tu filmik i mowie ogladam ^^ a tu patrze na komentarze czy w ogole warto a tu 0 ;o ;o ;o jakie zdziwienie, a zarazem podniecenie!!! ^^
7
Juz niedługo premiera The Force Unleashed 2! będzie z czego robić gramy i recki ;D
Najpierw mówicie, że nie macie się za co złapać po tym jesiennym wysypie gier, a potem zajmujecie się grami z XBLA. :/ Ja osobiście czekam na kolejne Gramy z Fallout: New Vegas.
zaczynam ogladac
Kiedy zrobicie coś z gier Z PSN ostatnio pojawiła się jakaś gierka w której się robotami jeździ po różnych planetach w grafice 2D
co z cities xl 2011? lordzie mówiłeś że jak będzie dużo ludzi za tym, by pokazać dalszą cześć gry to zrobisz kolejne gramy.. ^^ a gierka sympatyczna, zajmijcie się też tytułami z pss, bo czuje się lekko poszkodowany, ciągle pokazujecie jakieś tytuły z xbla... wiem, wiem jestem kapryśny :D
dorzucam sie do prosby przedmowcy zrobcie gramy z Cities xl 2011 A gierka przeslodka az zabardzo jak dla mnie ;p
Fajna gierka. Podczas oglądania tego Gramy przypomniała mi się stara gra Vikings, w której też trzeba było współpracować. Miało się do dyspozycji 3 wikingów. Każdy z nich coś innego potrafił.
Pamięta ktoś??
Fajna gra szkoda że ja nie mam Xbox zamiast Xboxa mam ps 3 :(
Widzę inspirację LBP w stylizacji poziomów, kreacji bohaterów. Ale muszę przyznać, że jako ostateczny produkt wygląda to naprawdę ciekawie.
krystex ---> żal mi cie, masz xboxa i podbudowywujesz się tym, że podszywasz się pod gracza ps3, który z pewnościa cierpi z powodu braku tej gry na ps3, bądź masz problemy z budową niewyzywających zdań...
fajna gierka
Doprawdy, urocza gierka. Tylko ta oprawa ździebko razi w oczęta.
OoO jakie Sweetasne' <3 ;P.
Gierka bajdzio fajna. xD
Postacie bardzo fajne, świat gry też. Fajnee,
Heh, nie wyglada zle, ale mysle ze moze sie znudzic po pewnymczasie
gra typowa dla XBLA :). czekam na gramy z SW: TFU II :)
Czyżby szykowała nam się gra roku? :-D nie no sympatyczna gierka :-)
Mam nadzieje, że jutro będzie jakieś gramy z nowego DLC do red dead redemption!
Mi ta gra przypomina kulę world z PSX i rzeczywiście nie pamiętam jak nazywa się ta gierka na pegazusa w której asymetrycznie chodziło się dwójką bohaterów i trzeba było przejść labirynt, aby na końcu spotkać się :D Z tego co pamiętam to w tej grze była całkiem fajna muzyczka.
@Rafixxx ja wiem o co Ci chodzi. Chodziło się pingwinkami, a sama gra nazywała się Binary Land :) Ahh, pamiętam jak pogrywałem w to na pegasusie:)
BTW. Zrobicie może jakieś gramy z smackdown z raw 11? ;)
Gra nawet fajna. Taka bardzo wesoła, a do tego trzeba trochę przy niej pomyślec. Coś ostatnio parę dobrych gier na XBL Arcade się pojawia :)
ała !! moje zęby '/ he he a tak to można oczopląsu od tej gry dostać ;p 0 grawitacji :)
Świetne gramy :) POZDRAWIAM !!
Gierka wygląda bardzo przyjaźnie. Na pewno się w nią zaopatrzę... ciekawi mnie jednak już dziś, jak wygląda tryb multiplayer :).
mi sie nawet podoba nie wiem jakos te taki mile dla mlodszych gry z XBLA sa takie fajne ze az chce sie grac :P
Fajna gierka ale troche trudna bo bez grawitacji i można sie pogubić
A ja nie znam żadnej dziewczyny, która lubi grać na konsoli. :( no może ze dwie, ale to prawie tyle, co nic. Ciekawa gierka, nie powiem. Bardzo klimatyczna, graficznie (jak na XBLA) nie wygląda źle.

Rzeczywiście gra przypomina znany z Pegasus'a tytuł Binary Land gdzie gdzie kierowało się dwoma pingwinami jednocześnie :P
Ta gra jest dobra dla dziennikarzy z Review Territory na Hype... Miłosz Brzeziński zwłaszcza bo tylko on ma taki zakręcony umysł żeby przełknąć tę grę i nie iść do dentysty- gra miła spokojna fajna
Hmmm na blogu nie ma nic o premierze, a na innych serwisach w świeżych newsach pojawia się, że data premiery jest póki co nieznana. Czy przyszła środa to potwierdzona informacja?
wam też wyskakuje info, żeby kupić abonament?
Ja sie pytam kto byl takim geniuszem i dal na "program dnia" material wymagający abonamentu?!
Za sweetaśne xD.