Fajne:) Ta piosenka byla dosc prosta??? Dla mnie to byl Hartkor! Palce Ci latały niesamowicie :]
Pokazcie Assassyna !!!
Yeah ! Będę 2 , bardzo się cieszę :)
Del wymiatacz :D Prawie Bezbłędnie , albo całe bezbłędnie na expercie :D nie no , " nc "
Powiem tak Del gra super na gitarze Krzysiek tańczy i gra na klawiszach teraz tylko brakuje jakiegoś busa i ruszacie w trasę koncertową, a co powiecie na konkurs w GH(obojętnie jaką część )niedaleko waszego studia zwycięzca może zagrać z Delem i Krzyśkiem w kapeli.Gierka super teraz odkładam kasę na GH i Kinecta!!!
odkładam kaskę , a i sorki muszę to powiedzieć 4
Chłopaki jak jest Wiedźmin 2 to prosiłbym o zaprezentowanie tej gry:D pozdrowienia
Del pokazał jak grają Polacy ,ale tam tym grał jakby chciał a nie mógł
Szok... Del wymiata na gitarze. Ja na łatwym poziomie lamię, a grałem w Guitar Hero ze dwa razy w życiu. Zastanawiam się, ile czasu Marcin (swoją drogą mój imiennik) spędził nad serią GH, bo z tego, jak poradził sobie na ekspercie, mogę wnioskować, że całe noce zagrywa się na gitarce. Chyba że to efekt zmęczenia. Mało snu wyostrza koncentrację i w ogóle. Solówka była fenomenalna. Kiedy skierowaliście kamerę na palce Dela, opadła mi szczęka. Poker face, totalne skupienie, wyłączył się, widzi tylko lecące przyciski. Szacun. Niewiele się zmieniło w serii, bo tak naprawdę niewiele da się tu zmienić. Można odświeżyć listę utworów, design i to chyba tyle. Nie czuję zamiłowania do gier muzycznych, ale to pewnie dlatego, że nie mam z kim grać, a największą frajdę sprawia gra ze znajomymi. Widzę, że najlepsze zostawiacie na koniec, bo nie było jeszcze nowego Assassin's Creed, Civilization V, FIFY 11 i oczywiście Wiedźmina 2. Nic tylko czekać. Chyba zrobicie jakiś materiał pt. 'Podsumowanie targów' lub coś w te gusta, bo obejrzałem wszystkie Wasze filmiki, ale trudno jest to całościowo ogarnąć. Dobry materiał i oby takich więcej.
a widzieliście jak wymiatał w Gramy z Metallica ?? solo do Dyers Eve bardzo dobrze zagrał a ono trudne jest niesamowicie. Del rocks
Ja pier... inne słowa są chyba zbędne, kurde czarna magia to dla mnie była... Naprawde podziwiam człowieka! Było dosyć proste... <facepalm>
Teraz mi się przypomniało jak to się grało w Guitar Hero na DS!Też tak szybko machałem palcami jak del.
DELL SZACUN DLA CIEBIE
Del wymiatasz ;)
5/5
hohoh del wymiatasz szacun ! :) A guitar hero jak guitar hero :D
DELL 30% TEGO CO POKAZYWAŁ LORD "PRZESZŁO CI PRZEZ PALCE" TROCHĘ LAMIŁEŚ ALE NOI TAK BYŁO DOBRZE EXPERT!!!!! CIEKAWE CO BY BYŁO JAKBYŚ BYŁ WYPOCZĘTY :p?
Haha POLAK POTRAFI!! No Del super:D Nie wiedziałem, że tak potrafisz:D
Ta gitara z lewej to nowa gitarka do 5 odlosny, jej body da sie zmieniac podobno w limitowanej edycji jakies dodatkowy ma byc
i tak METALLICA naj fajniejsza :) na expercie jest zajebioza to dopiero super :D tylko trzeba troszke poćwiczyć :D i jest prosto xD
Guitar hero jest super, ale deell dał czadu na expercie! I jeszcze ten jego zajebisty wyraz twarzy że się tak wyrażę. Musze sobie w końcu kupić Guitar Hero.
Ale Del wymiata :d W koncu się popisał po troszke nieudanych wyścigach :d ale spoko :P Wielki szacun dla całej ekipy za to co zrobiliscie dla nas, graczy :) Teraz wracajcie do Polski (w sumie az tak daleko to nie jest ) i odpoczywajcie :)
nie chcem wiedzieć jak on w domu gra w Guitar Hero, zauważyliście że nawet nie mróga
NIE WIEM czym się tu tak podniecać, to tylko plastikowa gitara. Sam gram na elektrycznej już z rok a childrens of the grave jest bardzo łatwe. Cały głowny riff to tylko otwarte e6 i dwa powerchordy. Gdy patrzyłem na tracliste tej gry mało tam dobrej muzyki, brakuje: guns n roses, ac/dc, iron maiden, led zeppelin itd (tylko gówno typu muse czy rise against)<- żal.
Mimo wszystko dell i tak jest spoko !!
A i jeszcze jedno do LORDAERONA ta gitara którą trzyma dell to plastikowa replika Fendera Stratocastera.Taka wiadomość uzupełniająca.
Trzeba być naprawdę ogarniętym, żeby grać w grę tego typu na takim poziomie. Ja osobiście wątpię żebym wbił choć z 10 gwiazdek ^^ Szacunek dla Dela
miazga, ja nie wyrabiam przy medium na paradise city solówki, a black sabbat to tylko mogę sobie wyobrazić :)
"Del sieje zamieszanie, chaos i pożoge" padłem :D Dobre gramy;]
Parę nutek ominął, ale co tam.
Na pewno Marcin lepiej gra w GH niż jeździ w F1 czy GT5 :P
to że Marcin dobrze gra było wiadomo już jak grał w metallice a nawet wcześniej. Ale to on gra na gitarze, a Krzysiek tańczy gage. A ci co piszą że to tylko gra na plastikowej gitarze to chyba jakieś zakompleksione grajki, osobiście nie gram w GH ale znam osobę która gra bardzo dobrze i widać że jest to trudne, a poza tym na jakąś impreze GH czy DJH to super sprawa ! Szacun.
AAAAAAAA ZROBCIE KONKURS W KROTYM WYGRANA BEDZIE GRA Z DELEM ;d
ja misgam w gh3 wlasnie ale od wczoraj na hardzie ^^ jedna piosenka na 89 %, do expa to mi daleeko
szacun
odpowiedzcie mi czy del gra na normalnej gitarze i czy gral ten tytul juz wczensiej ;d
No Dell nieźle nieźle sam się przymierzam do kuna gitarki ale nie wiem czy jest sens. Boje się że może mi się szybko znudzić takie "wirtualnie" granie na gitarce. Ale gra i lista utworów to mistrzostwo;)
Mi by się nie chciało chyba tyle grać w "Bohatera Gitary". Moja pasja to "Wstrząs na żywo".
Jak dla mnie to trudny układ ale co ja tam wiem na temat guitar hero :) Del Ty wariacie
Poziom ujdzie, bo piosenka rzeczywiście dość/bardzo prosta. Zobaczcie sobie naprawdę trudne piosenki na GH xD
Co bardziej polecacie Guitar Hero: Warriors of Rock czy Rock Band 3?
Tam z boku to chyba grali w FIFE albo PES' A,a tak spoko gramy
Ja myśle że jestem chyba lepszy od della, chciał bym z nim zagrać. Looknijcje moje filmiki:
http://www.youtube.com/watch?v=GA57P42dl7Q
http://www.youtube.com/watch?v=Xi9AbAN-zog
Del jest 'guitarherowym' Tonym Iommim. Respect.
^do Iommiego to jeszcze troszkę brakuje :D
szkoda tylko, że Embryo nie było na samym początku....
"Gdybym miał gitarę to bym na niej grał..." Del wymiatasz
wczoraj oglądałem film w telewizji film z gościem podobnym do Dela :D
Tak spodobało mi sie to gramy że kupiłem na allegro guitar hero 5 z gitarką na ps2 :)
Bez Hyperspeeda nie da się grać! Te nutki lecą tak wolno! Nieźle Ci poszło ;)
Prawidłowo. Guitar Hero III JEST najlepszą częścią całej serii. Gram w nią do dziś i rozmieszczenie wszystkich nutek we wszystkich piosenkach znam już na pamięć. Mam nadzieję, że Warriors Of Rock będzie dobrym powodem do odświeżenia swoich doznań z GH ;)
Było nieźle Del.
Nigdy nie grałem, ale na pewno musi byc super zabawa :) Trzeba w końcu zaopatrzyc się w gitarę i którąś z części Guitar Hero.
OMG!! Del jest zombi pro lub zaprzedał dusze diabłu dla tej mocy ta twarz brrr!!!
fajowa gierka mam nadzieje że soundtrack będzie odpowiednio rockowy
Deell w GH zawsze wymiata i na Expercie. Oni mają moce uuuu. Ale masz Deell zręczne palce no szacuneczek. Jaka twarz haha. Fajny filmik
powiem tylko jedno Respect ! O.o
No Del nie wiedziałem, że tak wymiatasz w GH :O Pełen szacun. Podczas tegorocznych targów Gamescom ujawniliście swoje ukryte umiejętności, że tak powiem. Krzysiek w DJ Hero które moim zdaniem jest dużoo lepsze-moje klimaty. A Marcin w Guitar Hero. Jesteście bohaterami w tych grach xD
jak widze tego della.. osobiscie w gh nigdy nie gralem, ale zawsze myslalem, ze tu chodzi o zabawe i 'dawanie czadu', a nie o suche, beznamietne wciskanie przyciskow na 'instrumentach'..
A ja jak widzę takich kedzior_msz-ów to mi się ich żal robi. Co masz na myśli przez "dawanie czadu" ? Może miał rozwalić całe stoisko i drzeć się przy tym jak opętany ?
no wreszcie powrut do kozeni!!wreszcie znowu dark power!
del daje koncert rockkkk dawaj
dajecie goście