Jakby zacząć przeszukiwać wszystkie gry, które teraz się pojawiają na Steamie, to tych odcinków można by robić po kilka dziennie.
Seria cisnie po bandzie gdy wchodze mysle o tym cyklu sa sie czlowiek troche rozerwie. forma gameplayu ;p na plus. JayJay czy ty wogole byles w angli ? albo używasz internetu do czegoś innego jak tylko oglądania? jednostką metryczną w angli są mile
moze jakas gra akcji w koncu?
W następnym odcinku gra dla dzieci? Bo nie wiem jak interpretować końcową "zajawkę" :P
Fiiffkkaa
No chyba nie. Oficjalnie w Anglii również jest zwykły system metryczny (SI), wprowadzony dawno temu zresztą. To że używa się tam mil to pozostałość i przyzwyczajenia tylko i wyłącznie.
Formalnie UK przyjęło system metryczny w 1965.
Więc polecam najpierw się trochę dowiedzieć, a potem pouczać innych :) Choć oczywiście w Anglii można po prostu stosować oba systemy i będzie ok.
Ja pitole! To jest chyba gra przeznaczona dla emerytów i to z bardzo słabym wzrokiem, żeby nie zauważyli tych wszystkich glitchy 0.0 Wrzutu z końcówki nie ogarniam, nie orientuję się, zarobiony jestem xD
Ogólnie materiał genialny jak z resztą cały cykl ;D
video nie powinno mieć nazwy gry z kosza, bo kurde tego czegoś co tu się reklamuje z odcinka na odcinek, bym nie włożył do swojego kosza w sklepie!!! Takie badziewia,
To już lepiej w GTA III pobawić się w taksówkarza. :P
sebagothic to już lepiej pobawić się w Vice City w taksówkarza tam lepiej to jest rozwiązane.
To się nazywa filmowe doświadczenie w grach! ale gościu się urwał z mision imposible chyba?!?.
Jak zwykle, szkoda waszego czasu na taki crap ... i mojego. Proszę napiszcze po co mam to oglądać jak i tak w to nie zagram?
Rozumiem, że opis gry jest podany w bardzo ekscytujący sposób, ale nie musisz się w tym samym czasie dotykać, w miejscach gdzie tylko w toalecie powinienes ;)
Skoro flegmatyczna gra, to proponuję przydzielać "złotą flegmę", należy się jak nic.
BTW. a gdzie napis, że audycja zawierała lokowanie produktu? ;p
Jak już sprawdzaliście TAXI, to mam nadzieję, że w październiku sprawdzicie grę Enforcer: Police Crime Action, taką nazwę nosi na STEAM. Może będzie bardziej emocjonująca i bardziej rozbudowana tym bardziej, że mamy wcielić się w policjanta :D Może nie umrzecie z nudów ;)
-> http://store.steampowered.com/app/318220/
Ten suchar i zoom na kota, wtf? :D
Fajny materiał jak zwykle + fanie koszuleczki panowie :)
Materiał jak zawsze super, choć nie uśmiałem się tak jak przy symulatorze misji na Marsa :D "nie wiem co tam się czai, ale wiem, że to będzie brzydkie"
A ten symulator na samym początku nie wyglądał źle ;)