boska gra :D!
super :D:D
Gra przyjemna dla oka i ucha, ale czy warta 20 dolarów? Mnie by było szkoda tyle wydawać na taką grę.
Gra świetna ale jeżeli jest tak łatwa to mam nadzieję że jest dużo poziomów - a także że jest edytor i będzie można ściągać dodatkowe misje. Bo jeżeli nie to ciężko będzie uzasadnić wydanie 20 dolców.
Ale cudne:D 20 dolarów za to nie dam, ale gdyby CI wydało to za 20zł jak World of Goo to biorę bez wahania:)
Nawet interesująca gra. Starszych odstresuje, młodszych nauczy :) Tylko 20$ to sporo jak na taką gra.
Ta gra miała być za darmo ;)
Trochę drogo, ale BARDZO fajnie to wygląda. Idealny przerywnik po godzinach kopania wrogom tyłków:)
Boska gra!!!!!!!Oby wyszło na NDS
Rzeczywiście system zastosowany w grze może imponować. Jednak World of Goo nie przebija.
splitter lepsza gra i zadarmo
właśnie skończyłem demko. zaje****a gra! :D
Fajna gierka, pewnie z typu zylom.com etc. Demo pewnie 60 minut da się grać.
Przypomiało mi się Even More Cotraptions.
fajna gra szkoda ze zgapiona ze starej gierki online ale takie zycie :( muza fajna chodz uzywana w tf2 i wielu innych grach - 5/10 - nie warte ceny
Jak dla mnie BOMBA!!!
World of Goo i to - to są prawdziwe gry dla rozluźnienia, odpoczynku itp. Dla mnie są super ;)
mam te gre i polecam fajna gra
Są podobne gry flashowe, bodajże rysujemy droge po której jedzie motor :P pamiętam, że masa ludzi robiła do tego levele, gra była za free i jak wkręciła to kilka dobrych godzin idzie w piach :P
Mimo wszystko 20$ to ja podziękuje, wole postać.
Bardzo fajna produkcja. Tak się akurat ciekawie zdarzyło, że miałem przyjemność zagrać w demko jeszcze przed obejrzeniem filmiku z TV Gry. ;] Jak dla mnie to świetny pomysł i bardzo się cieszę, że GOL potrafi zauważyć, nie tylko krwawe miazgi, ale też od czasu do czasu, coś miłego i przyjaznego dla oka. Czasami warto jest odpocząć od gwałtownego klikania myszką i miotania pod nosem przekleństw. ;] Mam nadzieję, że w przyszłości temat tego typu gier na GOL-u będzie poruszany.
Gierka bardzo fajna, grałem w demo, ale 20$ trochę dużo :/
Fajna, sympatyczna gierka.
ładna, sympatyczna gra, zagadzki też fajne ;] Jak będe mia czas to pobiore demko ^^
gierka dosc przyjemna, fajnie sie gra na tablecie
ale 20 dolarów to za nią nie dam - demo az tak mnie nie powaliło. Dyche moze, ale nie dwie.
20$ za Painta + obróbka ? eee no może dla amerykanów to nic ale jak na PL to sporo.
pomysłowa gra lecz graficznie słaba
przyjemna gierka
warto pobrać demko
Może cud się zdarzy i City Interactive to małe cudeńko też wyda (tak jak World of Goo)?
mam tą gre w pełnej wersjii na kompie zajmuje 28 mb a demo 24 mb przeszedłem w godzine nudna troche
ladnie to tak cheatowac? :P sposob przejscia sie liczy kazdy tylko nie kody ale ze nie wpisales zadnych na ulatwienia rozgrywki wiec nic sie nie stalo ;) zreszta w tej grze chyba nawet nie ma czegos takiego jak cheaty :P liczy sie pomyslowosc i to zeby jak najlatwiej wlasnie zaliczyc poziom uzywajac rozumu :) demko oblecialem raz dwa. teraz czas na full ;)
[30] po cholerę ci fraps do tej gry :)
Sympatyczna gierka, ale szczerze- przeszedłem demo (2 wyspy) i już nie chciałoby mi się grać dalej :P Szybko robi się nudna, niestety.
Fakt, ten sam pomysł, ale brak tego "kredkowego" uroku.
Będzie super gra dla mojego dziecka (jak mi trochę podrośnie :))
TA STRONE JEST NAJBARDZIEJ SPIERDOLONĄ STRONĄ NA JAKĄ WSZEDŁEM !
jebane żydowskie kurwy, mam płacić nawet za oglądnięcie jakiegoś zjebanego filmiku o niskobudżetowej grze ? :/
''mając abonament będziesz oglądał do woli tvgry.pl "
pierdole was zjeby!