Nie będzie pierwszego
Trujący bluszcz rządzi..ale ona jest hot !
niezłe laski
Ophelia!!!!
Dobrze że pojawili się pogromcy "pierwszopiszących". Dziękuje robi561! Jesteś moim bohaterem:***
A na serio to i tak Lara rządzi...
definitywnie i bezkonkurencyjnie Chloe... I nadal nie kapuje OCB z tom mapą. A ALMA odpada(fuuuu)!!!!!
Kto skasował komenty ? :D Co do najładniejszej panienki, to wybieram tą ostatnią. Marisa ? Nie pamiętam za bardzo imienia :E
Zdecydowanie najładniejszą jest Chloe tylko gdzie do kurczaków zapodzialiście Shevę!??
Dobre pytanie ?
(o szewe chodzi )
1.Chloe
2.Bayonetta
3.Trujący Bluszcz
4.Morrigan
5.Marisa
6.Ophelia
6.Alma
Na sto procent Cloe!!!
moim zdaniem powinna wygrać bayonetta
A dziewczyna Ecio z Assasin's Creed?
Rafi1990, Ecio ma z tysiąc dziewczyn.
Chloe - przespałbym się z taką ;] Ecio ma z tysiąc dziewczyn Ecio... [26] Widać uważnie oglądałeś to jest plebiscyt na najsexowniejszą laskę 2009 roku a tomb raidera zadnego nie zrobili w 2009
No chłopacy!!! Nie widzicie uroku Marisy?? Moim zdaniem to ona powinna dostać tę nagrode:D
Stawiam na Chloe. Należy się za ten tekst o rytualnym, tybetańskim sztylecie.
oczywiscie bayonetta :)
Widzę, że pomysły wam się nie kończą, jak zadowolić widzów:D
Chloe
Bayonetta (oj trzymał bym książki długo... :P), Chloe (wybrało by się z nią na poszukiwanie zaginionej arki :D ) Ophelia (Kobieca wersja człowieka zagadki ;P)
Chloe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chloe najlepsza ;)
Najbardziej podoba mi się Marisa :-) Chole na drugim miejscu a na trzecim powinna znaleźć się wielka nieobecna Sheva:(
chloe
Chloe Nr. 1 !!!!!!!
Bayonetta rlz ;p
Zdecydowanie Chloe ;] Swoją drogą: Moglibyście dać ten materiał w HD... ;]
Mi najbardziej podoba się Chloe i według mnie do listy powinna dołączyć Sheva z Resident Evil 5 bo jest bardzo ładna.
Zapomniano o Shevie, Harley Quinn, dziewczynie z Borderlands czy jakiejs reprezentantce Tekkena np Christie czy Lilly :/
Z nominowanych Trujący Bluszcz ;)
2. Marisa
3. Ophelia
Tak, decydowanie Chloe i Marisa! xD Fajny pomysł nawet z tymi rankingami :)
DLA MNIE 1.BAYONETTA, 2.CHLOE!!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ;D
ophelia kochana dziewczyna rzadzi
Gdybym ja wybierał to tak:
Chloe - za naturalność
Trujący Bluszcz - za nienaturalność
Marissa - latynoskie piękno :)
Bayonetta - trochę mnie okulary odrzucają
Ohpelia i Alma razem na piątym miejscu, pierwsza dziwnie młoda się wydaje a druga nie jest na szóstym dzięki swojemu biustowi :D
a tak poza tym to dziwną nazwę sobie wybraliście
1. Morrigan
2. Ophelia
3. Marisa
Morrigan to bardziej ze względu na charakter.
zdecydowanie Chloe... nie ma co dyskutowac to oczywiste !!!!
Chloe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+100 do Poison Ivy :P
Dlamnie na 1 miejscy trujący bluszcz a na drugim chlose.
ja jestem za Chloe mmmm ten glos, charakter i ciałko ^^ 2gie miejsce bluszcz chyba kazdy by chial byc uwieziony w ogrodzie takiej panny ;) (if you know what i mean) 3 miejsce - bayonetta
Cloe z Uncharted i Marisa z Call of Juarez
Poison Ivy!
Bayonetta. ;D
Alma??? XP
JA stawiam tak : 1. Chloe 2. Ophelia 3. Morrigan
Bayonetta jest brzydka jak noc. ;P
czemu nikt nie głosuje na Almę? że niby ma trudny charakterek? no i dobrze! z nią nigdy nie jest nieciekawie!
ALMA ROX!
Zdecydowanie Chloe.Dobry pomysł XD Jak wy na tą nazwę wpadliście XD
Ophelia według mnie!
no jasne że chloe
Super te "Glutoplazmy":) ja stawiam na Chloe:p a ta muza jak się nazywa?? Fajna;p
Oczywiście ze Chloe wygra ale z niej cizia :D
MARISA
Cloe z Uncharted i Marisa z Call of Juarez...
ZDECYDOWANIE Chloe
Bluszcz Trujący lubię takie egzotyczne (żebym nie powiedział leśne) klimaty :D
Chloe
chetnie narysowało by sie mape tego terytorium!...CO? HAHAHA XD
Na 1 miejscu Chloe niezła laseczka. 2 pozycja przypada Morrigam lubie taki charakterek, jak gram w Dragon Age to mnie kręci, aż chce się wejść w monitor.
Szkoda, że nie mam Uncharted2 to bym nie usiedział przed gierką (sama przyjemność)(kumaci wiedzą o co chodzi... xD)
Trujący Bluszcz i Morisa.
Baya jest brzydka jak owłosiony tyłek pawiana polany tanim piwem z Rosji.
Chloe !!
CHLOE Wystarczy popatrzeć xD
Morrigan - do Niej jestem najbardziej przywiązany z panienek 2009.:)
MARISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kobitka z Uncharted 2 nie wiem jak sie wabi ale najładniejsza :D
Chloe zdecydowanie :)
Chloe...
Mój głos na Ophelię, chociaż zamiast Trującego Bluszczu wolałbym nominację dla Harley Quinn;>
Ja głosuje na Chloe...piękna,młoda,intrygująca:)
Chloe ;]
Jakbym miał którąś wybrac to bym wybrał Cloe ponieważ miała znakomity charakter(na wygląd za bardzo bym nie patrzył, bo pikselowe dziewczyny raczej mnie nie kręcą):P Ogółem fajny pomysł z tym plebiscytem
jak dla mnie the best:
-harley Queen
-Chloe
-Sheva
ewentualnie ta czarodziejka z mocny charakterem z Dragon Age
zapomniał bym jeszcze ta laska z CoJ 2 ;> chyba jedyna laskach w gra która wygląda tak ja powinna a ni nie za duże a nie za małe :>
Chloe najlepsza, dla tej laski warto kupić PS3 ;D ("chętnie narysowało by się mapę tego terytorium" xD... dobre)
Marisa
zdecydowanie Chole
Chloe!!!
OPHELIA!
ja bym dał jeszcze Sheve z RE5
Jasne Jak Słoń to musi być Clohe ;D
A gdzie Ada z Resident Evil ? Ale z tego to chloe :D
Chloe i Morrigam ;)
spoiler start
Nie moge sie zdecydowac, ktora dokladnie ;D
spoiler stop
Też Chloe
Chloe :) nie grałem w Uncharted ale jest sexy Chloe ;D
Bayonetta!
Ja jestem za Truuującym Bluszczem!!! Hmmm... niezła laseczka.(za Chloe też jestem):D
CHLOE
Ja głosuję na Ophelię !!!
Jak dla mnie wszystkie są sexi
Chloe oczywiście
dobra by jeszcze byla Merigold z Wiedźmina (ale to nie 2009 :( )
TRUJĄCY BLUSZCZ!
wachalem sie miedzy Bayo a Chloe, ale jednak bezapelacyjnie wygrywa Chloe, Bayo zbyt kiczowata, troche na sile czasami, Chloe zas zaskakuje na kazdym kroku :D zdziwie sie jak nie wygra ...
Gdyby była Faith z ,,Mirror's Edge" to głosowałbym na nią, ale skoro jej nie ma to wybieram Chloe.
Trujący bluszcz i Chloe
Alma oczywiście!
Chloe
Chloe
CHOLE!!! to najlepsza piękność ze wszystkich gier jakie widziałem...;D no jeszcze Lura czy jakoś tak z LOST PLANET była niezła ale z tych to zdecydowanie CHOLE....;d
Chloe ;]
W Glutoplazmach 2010 roku postawię na Madison z Heavy Rain :P (osoby będące w temacie z pewnością wiedzą dlaczego ^^) BTW Czemu zabrakło Chevy z Resident Evil 5? ;< Z pewnością zagłosowałbym na nią, gdyby się pojawiła. Niestety w podsumowaniu nie ma też Lilith z Borderlands... Wiem, wiem Borderlands to FPS (a może RPS?) i podczas rozgrywki nie ma za bardzo okazji, aby ucieszyć oko jej wdziękiem. Na screenach (szczególnie w CDA 11/2009) pokazuje swoją klasę :) Możliwe, że zabrakło kogoś jeszcze, jednak najbardziej boli mnie brak wcześniej wymienionych przeze mnie pań... :(
Pomysł fajny, ale za brak pamięci należy Wam się mały opiernicz, jednak z powodu dorwania preview Heavy Rain'a i zbliżających się świąt dostajecie rozgrzeszenie :)
CHLOE
chloe i marissssssssaaaaaa ;) sexy
Oczywiście że Chole
Oczywiście że Chloe :)
Marisa ; D
Chloe oczywiście :P
Uważam że Ophelia ma swój urok :P Chloe jest stanowcza :P Morigan... to Morigan , jak dla mnie zagadka :P A Lara sami wiecie ale jej nie ma tym razem :P