Już oglądam :)
jestem 3
Zazdroszczę posiadaczom Xboxa tej serii. Zapowiada się kawał solidnej rozpierduchy.
Mogli by chociaż na PS3 wypuścić :]
dodajcie opcję wczytywania filmiku od dowolnego miejsca do odtwarzacza.
(tak żeby nie trzeba było oglądać od nowa za każdym razem)
przez te reklamy tmobile i reszta tylko sobie szkodzi bo są źle kojarzeni :) ale dobrze ze serwis zarabia hehe
Szkoda że nie mam Xboxa, za to tydzień temu zainwestowałem w ps3 i już wystarczy ;p GoW 3 zapowiada się bajecznie ale nie inaczej jest z Uncharted 3 i to na nią czekam bardziej.
Super. Czekam na więcej materiałów dotyczących Gersów. Nie mogę się już doczekać kiedy ruszę po nią do sklepu.
Gra zapowiada się obłędnie. Po raz pierwszy w serii MP spodobał mi się (jeszcze bardziej grywalny.. beta) i sam w to nie mogę uwierzyć.
O, Krzysiek pokazał klasę jeżeli chodzi o poprawny i zrozumiały akcent.
Powinieneś jednak trochę ograniczyć użycie "yhym" podczas wywiadów, brzmi to trochę sztucznie i myślę, że jest tak również odbierane przez twoich rozmówców. Zrozumienie i uwagę można komunikować zadając krótkie pytania doprecyzowujące. W większości przypadków wystarczy tylko kiwać głową :D
No ja czekam z niecierpliwością, odliczam dni do premiery, preorder od kwietnia czeka, a beta była bajeczna, pozdrawiam tvgry.pl i Epic Games :P P.S. Mina pana Roda w pytaniu o krzyż to bezcen xD
Zróbcie gramy z E.Y.E: Divine Cybermancy, bo zauważyłem, że ostatnio robicie dużo filmików z gier od niezależnych twórców, a ta jest bardzo fajna. Jbc. to można ją na Steamie ściągnąć :D
Oby nie :(((
To będzie świetna gra i mocne zwieńczenie trylogii. Mam nadzieję, że potem powstaną jeszcze jakieś produkcje w uniwersum gearsów, ale na razie czekam na premierę 3 części. Świetny wywiad :D
Musze chyba wreszcie przejść pierwszą część, leżącą u mnie na półce już chyba od roku.
wiem jedno, gra bedzie swietna.
Szkoda że Epic Game kończy serie GoW ale na pewno szykują coś nowego ;) i równie fajnego jak ich gra która zdobyła taka sławę ;). Czekam na trzecia cześć GoW
mam nadzieje że serji nie zakończy
Gears of war tworzy szum dookoła siebie a tak wogóle to niegrałem w ani jedną część ...szkoda.
Dajcie Gamescom i to już
Gra zapowiada się wspaniale jak poprzednie częśći. A takto spoko wywiad