Że też przesunęli premierę PC na za 3 tygodnie! Gdy by nie to, już bym sobie w to grał ;(
Nie spodziewałem się dzisiaj jeszcze jakiegoś materiału, ale jak już jest to trzeba obejrzeć :D
Z tego co wiem, to nie podano przyczyny przesunięcia premiery ale podejrzewam, że Microsoft "dał w łapę" producentowi, aby mieć chwilowego exclusiva na swojego X360 ;/.
fajna gierka, no tylko że ja nie mam xboxa :( No a teraz czekamy na deus ex-a panie Koń
jak mnie wku*wiają tee reklamy fuuuuuuuuuuuuuuuuu
a tak btw koniu sie wyrobił
Woda Ci zabrała biednego dzikusa na końcu. :(
I szkoda, że przesunęli premierę na PC, ale kasa to kasa. Microsoft pewnie nieźle zapłacił Ubisoftowi. :/
A długie jest FROM DUST ? ile trwa
Zgadzam się ludki czasami mają problem z odnalezieniem optymalnej drogi, sterowanie trochę mało precyzyjne i praca kamery tez mnie trochę denerwuje, ale poza tym gierka super. Kombinowanie w jaki sposób stworzyć drogę do wyjścia, zabawa fizyką, "zapalmienie etapu" na 100% :) to wszystko wciąga jak cholera.
@Zortillo: w głównym wątku jest 13 etapów do przejścia, ja jestem w przedostatnim dojście do niego zajęło mi jakieś 6-7 godzin, w międzyczasie odblokowują się wyzwania których jest 30, więc myślę że czasu do grania jest więcej, niż w niektórych dużych produkcjach tym bardziej, że prawie każdy etap można spróbować ukończyć na inny sposób.
Ta gra jest strasznie ciekawa i intrygująca nareszcie coś w co włożono trochę pasji , innowacji i pomysłu nie tak ja te wszystkie ostatnie szmiry dla kasy np. duke
Gra warta uwagi.
Więcej gramy z tej gry poproszę. Jakaś dalsza misja by się przydała, bo po tym materiale mam niedosyt, a do wersji PC 3 tygodnie -.-
gra jest super :]
koniu trochę schrzaniłeś te GRAMY ;/
Ale śmieszne Gramy xP Tzn jest ono śmieszne jeśli wcześniej grało się w tę grę, a ja kupiłem ją w dzień premiery
1. w ogóle nie wiem co robiłeś z tą lawą, chyba przez przypadek tak krzywo ją wylałeś :P
2. "tak, udało się, pokonałem siły natury", 5 sekund później "the village has been destroyed", ale co tam xP
3. "mimo, że wybudowałem ten mur to tsunami ciągle nam zagraża" - no bo jak słabo wybudowałeś to tak jest, ale prawda jest taka, że wystarczyło dolać trochę tej lawy i już to tsunami nie stanowiło zagrożenia w tamtym miejscu ;D
4. za wcześnie zrobiłeś to żelowanie wody i zalało kilku ludzi, bo nie zdążyli przejść ;D
Ogólnie nic nie mam do tych śmieszności, poza tym, że nie wspomniałeś o tych wpadkach, gdybyś to zrobił to byłoby luźniej i zabawniej :D
Od dawna interesowałem się tą grą, no i musieli na PC ją przesunąć. No cóż, 17 sierpnia trzeba będzie zagrać.
Del na urlopie to koniu musi ostro zapie*dalać. Dobra robota i kolejne fajne gramy :) A gra jak dla mnie taka sobie, trochę przypomina mi Black&White, chociaż tamta produkcja była trochę bardziej rozbudowana i ogólnie fajniejsza :D
E tam jak dla mnie coś prawie jak Black and white tylko pod pewnymi względami bardziej lub nierozbudowane. jakoś estetyka mnie nie przekonuje, mało lasów itd.
Łaaał koniu dostał super grę - a no tak bo jest sam ;(. Ja sobie kupię paysafecard i kupię to na steam, bo nie ma wersji pudełkowej. Fajne to bo trzeba uchronić COŚ przed tsunami i na dodatek na czas co dodaje nowych emocji. Glut lawy!! hahah zapalmienie. Acha ziemia w tej grze to piasek. Fajnie, że to tsunami ciągle działa, a nie tylko przez turę. Mojżesz! Super gramy koniu - chcemy więcej!!
Dobry materiał z cyklu gramy. A sama gra prezentuje się bardzo ciekawie i na pewno warto poświecić jej czas.
SUPER
UPER
PER
ER
R
REPUS
EPUS
PUS
US
S
super gramy :D
no ala black & white
kupuję super gierka
Nie da się tego oglądać, strasznie wolno mówisz, koszmar. Napisz sobie i już lepiej czytaj, albo powtarzaj kila razy co masz mówić. Wygląda to tak, jakbyś wcale się nie przygotował.
Jedo z lepszych gramy Konia.
Ciekawa gra sprawię sobie jak wyjdzie na PC na konsoli nie chce mi się bawić sterowaniem.
Gierka naprawdę fajna, z pomysłem. W sumie jak przystało na grę niezależną ;)
Gramy też niezłe.
Mam nadzieję, że na PC sterowanie będzie bardziej precyzyjne. Świetne gramy!
PS liczę na jakieś przypomnienie Limbo, pecetowa premiera za pasem.
na samym końcu 1 sie utopil ;/
Gra sama w sobie niezbyt ciekawa na dłuższą metę, ale gramy fajne. Mówione z przekonaniem, po prostu jak oglądam taki filmik to wierze, że ta gra tak na prawdę wygląda.
Ja tam czekam an Dead Island zamawiam pre-order na gry-online
Kupiłem sobie From Dust w dniu premiery i strasznie mnie denerwuje przedostatni poziom. Jak ktoś ma na niego sposób, proszę o małą wskazówkę. A jeśli chodzi o "gramy" to bardzo fajne.
Gra pomysłowa, ciekawa. Ostatnio pojawia się częściej takich kreatywnych pozycji, np. Flowers. Jednak From Dust mnie nie przekonuje do zakupu.
P.S.I*G-Camper - Materiał z From Dust, a ty informujesz wszystkich, o jakże ważnym fakcie Twojego zakupu Dead Island na GOLu.
wszystko fajnie, ale powinno nazywać się "gramy we From Dust"
gra jest świetna, i będzie już za parę dni na steam za niewielką sumę, polecam !
ta gra wymiata
No wygląda to ciekawie. Jak wyjdzie na PC to kupię. Przy okazji pytanko, czy w grze jest obecny tryb "sandbox"? Pasowało by to do takiego typu rozgrywki
Zastanawiam się nad pre-order'em na Steam.
Poczekam sobie na wersje na PC'a bo zdaje mi się że na komputerze będzie się lepiej grało. Nie myliłem się co do tej gry wiedziałem że będzie świetna i tak jest.