Drugi
Fleszyk :)
2:33 głos podkłada ten koleś co podkładał głos temego angelo z mafi
2:23 sory
Bardzo fajny flesz, duzo waznych informacji
ekstra flesz
je 19 i fajnie że będzie beta medala na PC
Krótki, ale fajny fleszyk ;)
Jedynie co mnie zaśmuciło to to, że najnowszy nfs nie będzie miał fabuły szkoda... :(
Bardzo Dobry Flesz xD
I gra gitara :D Miło wrócić ze szkoły i obejrzeć coś na TVGRY :P
Dlaczego wykorzystali Linkin Park do gry medal of onor?
fajny fleszyk ja moze sie do PC-towwej bedy MoH sie zapisze bo mimo braku dokonalosci w tej grze cos jest
A nic o nowej multiplatformowj grze Respawn?
NFS hot pirsuit zapowiada się na porażkę na całej linii, co news to gorzej. Most Wanted wróć!! Po za tym fajny flesz.
Ja czekam na kolejną betę medala kupie go na pewno świetne multi beta pierwsza mimo dużo bugów bardzo mi się podobała czekam z niecierpliwością :)
senseye5 - Linkin Park - The Catalyst
Fajnie nowy NFS
spoko fleszyk
chłopaki zróbcie filmik z heroes 5 dzikie hordy
Bardzo miły i przyjemny Fleszyk.

No o jak zawsze super Fleszyk :D ale czy mogli byście nagrać filmik z Test Drive Unlimited 2 było by fajnie pozdrawiam
haha za godzine urodzinki... zyczenia od GOL-a dostałem a teraz czekam na normalne:D
a co do filmiku to kocham ten kawałek Linkin Parka w trailerze Medal of Honor
Dobrze myślą twórcy NFS, niech się skupią na świetnych wyścigach a fabułe na dalszy front...
Fajny flesz :)
Flesz!!!!! Ooo widzę Gramy w AC, ale najpierw obejrzę pozostałe 2, a na koniec najlepsze. Grałem w CW:A i słabe... Smuggler :). Fajny fleszzzz
Fajny FLESZ :) Ze Star Warsami to już przesadzają. Co kolejna gra to coraz dziwniejsza i coraz gorsza...
No o jak zawsze super Fleszyk :D ale czy mogli byście nagrać filmik z Test Drive Unlimited 2 było by fajnie pozdrawiam
Fleszyk ubogi w informacje, ale zawsze miło ogląda się skrót najważniejszych newsów. 'Zbędna otoczka fabularna'? Ja jednakże wolałbym mieć jakiś cel, przechodząc grę (nawet wyścigową). Liczę na powrót do świetności NFS'a w stylu Hot Pursuit 2 i Most Wanted. Mam nadzieję, że się nie zawiodę.