Pierwszy !!!
Dobrze że już koniec wakacji...
Dzieci będą mieć zajęcie lepsze niż pisanie "pierwszy"
Fajny fleszyk, DLC od dragon age początek no nareszcie coś nowego.xD
nareszcie flesz
zajebisty flesz !!!
Jak zawsze fajnie, jak zawsze ciekawie.
PS. Jak tam po Gamescom? ;) Dajecie rady?
flesz is the best
Fajny fleszyk tylko czemu nic ma nic o premieże Mafi 2.
Nareszcie flesz:) Mam nadzieję, że będzie jakieś gramy z Mafii 2...albo chociaż recenzja:)
Spoko fleszyk.
Ja jednak nie mogę sie doczekać zapowiedzi Grand Theft Auto V. Ciekawe kiedy Rockstar przedstawi nam jakikolwieg trailer lub gameplay.
oj jak dawno nie widzialem f;esza :) flesz b.dobry :] kiedy doom starców ?
Fajny flesz, jak zwykle zresztą, ale o większości z tych rzeczy wiedziałem już kilka dni temu. Swoją drogą Bioware sobie skrobie. Mimo, że robi świaetne gry, to te DLC to porażka. I jeszcze ten nieszczęsny Liar of The Shadow Broker, w którego nie zagram bo mam polską wersje Mass Effecta. To trochę chamskie.
Za siedem godzin premiera mafi 2 a nic o tym nie wspomnieliście we flesh-u oj nie ładnie
Fajny flesz pozdro
wkoncu fleszyk
Ważne, że FLESZ w ogóle się pojawił :) Dla mnie dośc średnio tym razem, żadnych ciekawych informacji.
Wkońcu flesz ;D powrót do normalności :D
Nudne :( ale nawet fajnie ze byl :P ale i tak nudne
Dead Spank będzie druga cześć , no to wogóle ten flesh przeszedł samego siebie , nie mogę się już doczekać :)
Przed Rockbandem 3 moglibyście dać jego ostatnie wydanie specjalne z udziałem Green Day. A flesz dobry
w Rockbandzie 3 ta muza ssie prawie totalnie bo za duzo jest zespolow albo wspolczesnych albo do dupy
kiedy beda jakies informacije o naruto ultimate ninja storm 2
trochę wiedzy ze świata gier:D
Flesz dobry, chociaż nieco ubogi. Przynajmniej dla mnie nie było w nim nic ciekawego. Będzie Gramy z nowych Wormsów?
spoko flesz zaciekawil mnie ten dotatek do dragon age-a jak wyjdzie to moze rzuce okiem
spoko flesz
Nie ma to jak Flesz. Jak zawsze dużo informacji i fajny emotek na końcu ;p
Ciekawie zapowiada się MMO Neverwinter. Graficznie nie powala, ale fabuła może być miodzio.