CS multi platformowy? o.O Ale to będzie sieka konsolowców. Chyba, że nowy cs jest tworzony na wzór SWAT czy Rainbow Six'a
chyba skusze sie na dragon age 3 zapowiada sie fajnie ale sie zobaczy/spoko flesz
Szkoda że już po gamescomie :( niech ubisoft coś powie o I am Alive bo to wygląda świetnie.
CO? CS: Global Offensive porażka ... jak my na konsoli mamy grać z PC? Wiadomo że refleks na myszce jest 100razy większy niż na padzie .... >,<
Spoko flash.Co do CS:GO to pewnie będzie niewypał tak jak source i na ważnych zawodach i tak będą dalej grać w 1.6
... oby I Am Live było by nowym dużym ip w szeregach Ubi ...
Haha. Prace nad Arcania będą kontynuowane? Chyba w ich marzeniach. Niemożliwe żeby wyrobili się ze zrobieniem kolejnej gry z tej serii do końca 2011 roku, a w styczniu prawa do Gothica wracają do Piranha Bytes.
to jest reklama xboxa 360 i nie jest w żaden sposób związana z kontrolerami ruchowymi bo ma już kilka lat ale jest zarąbista ;)
flesz fleszem
ja się nie mogę doczekać filmiku z deus ex bunt ludzkości
a jutro już premiera
To ja mam plan kupić X360 pod koniec tego roku. I teraz moje pytanie : czy się opłaca jak ma być nowa generacja konsol za nie długo
OMG!!!!!!!!!!!!!!! a co jak ten CS okaże się mieć lepszą grafikę od PC i wtedy wszystkie dzieci NEO przesiądą się na konsole O JAPIERDOLE!!!
Cross platformowy CS? Z portalem to mogło wypalić, ale z FPS-em? Pewnie i tak tego nie będzie, ale jeśli to będzie piękna rzeź wszelkich konsolowców :)
FLESZcie. Nareszcie coś z I Am Alive czekam na to dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugo. hahah jaki filmik przy "kiedy nowa generacja". Fajny FLESZ.
JoWooD , niech ta firma umiera jak najszybciej za to ze zniszczyli Gothic'a odbierając prawa Piranha Bytes do ich własnej serii gry, przekazując prace nad Gothiciem jakiejś podrzędnej firmie.
A szkoda ,że tak się skończyła historia Gothic'a na 3 części.
tym razem kupuje nowego X'a koniec Sony ma u mnie duuuzy minus nigdy wiecej... nigdy szkoda mi tylko tych exclusivów
Nie wiem czego wy tak marudzicie. Moze i na jest to samo co na E3 kilka miesiecy temu ale na E3 maja wstep tylko ludzie z branzy a nie zwykli gracze, wiec dla nich nie powtarza sie to co w LA :P
super flesz
"Ta reklama z udawaniem gry w kinecta" to "Banned xbox 360 Ad"
Nie miałem oczekiwań żadnych co do tych targów to i nie mam rozczarowań, udało mi się za to prawie wszystko obejrzeć do nakręciliście. Dzięki
swietny flesz :)
Świetny flesz :D Czekam na więcej info o I am alive, bo gra zapowiada się znakomicie !
Po tym jak studio Spellbound zje***o czwartą część Gothica to leje na tą firmę niech spi*******ą i oddadzą prawa do serii prawdziwemu mistrzowi Piranha bytes którzy stworzyli tą wspaniałą serie co ten Yoowod narobił. Ehh