ceeeesc to znow ja wasz flegmatyczny kolega,ktory nie ma w sobie ani troche energi i tak w ogole to zyc mi sie juz nie chce, masakra odrazu wylaczylem
Spoko flesz;]
Co do wstępu, to z kumplem zrobiliśmy sobie kalendarz w którym odliczamy dni do końca świata. I równo rok będzie jutro (365dni) a nie dzisiaj (366 dni). 2012 jest przestępny. Ale to szczegół ;p Flesz jak zawsze dobry ;)
Ta... Za rok 21 grudnia mam urodziny :x oraz dziś ;D
Yeah! Nowy CoH! Mam nadzieję, że będzie to pełnoprawna kontynuacja, a nie coś w stylu CoH Online
Gdy tylko usłyszałem dźwięk z pod loga valve od razu ciary na plecach :) Jak ja kocham tą firmę i jej twórczość.
Nowy COH. Wybornie.
Zróbcie gramy z GTA III na telefonie tablecie czy ipodzie
Też chce!
Dobry flesz
Narzekacie tylko po to żeby narzekac... ktos walnal ze przynudza to juz musi byc narzekanie przy kazdym filmiku... Moim zdaniem komentarz bardzo dobry
A mi tam w ogóle nie przeszkadza jak on prowadzi. Każdy mówi inaczej i nie powinien zmuszać się do jakiejś ekscytacji. A po za tym mówi dobrze, czyli nie duka, nie zacina się i nie popełnia zbytnio błędów. Ludzie, czy wy umiecie tylko narzekać?
dokladnie, co za zamulony, nudny glos. nie da rady obejrzec do konca
nasuwa mi sie na mysl takie powiedzenie " jak sie nie ma to co sie lubi, to sie lubi to co sie ma "
ale i tak wolalbym dela lub lordareona ;p
Co wy chcecie od komentarza?!
Czemu zwalniacie innych a zatrudniacie tą Ivone ???
Kochana Redakcjo :)
Mam na imię Łukasz , jestem dobrym graczem :D, nie spamuje nie thiefuje, przestrzegam przepisów na forach !,oglądam każdy odcinek tvgry.pl !.
Święta to czas radosny, i mam taką Prośbę wielką Prośbę ! czy chcielibyście porozmawiać ze Świętym Mikołajem abym dostał box'a do SW:TOR :D ?
Był bym bardzo wdzięczny :)