pierwszy :D
2!!!!!! ogladamy
Spoko flesz, ale przedstawione gry jakoś nie specjalnie przypadły mi do gustu:D.PZDR
fajny flesz
Witam, ja mam pytanie troche z innej beczki. Skąd bierzecie zawsze na początku flesha ujawniane te nietypowe rocznice dat ? zawsze mnie to intrygowało ale nigdy sie nad tym nie specjalnie nie zastanawiałem.
@andrew111
Pewnie z Wikipedii lub internetu.
do banin ten flesh
SKAJ krwa RIM ! Tak trudno przeczytać choć jeden post, który mówi, o drogi Delu, jak się powinno czytać nazwę?
Zgadzam się z rtv2500.
Gdzie gramy w black profesi.Tak to się pisze nie
Ciekawi mnie, co urodzi Skyrim - pora przyglądnąć się bardziej nowinkom tej Gierki, więc jeśli redakcja poświęci temu przypuszczam przyszłemu "hitowi" ciut więcej - będę zobowiązany :).
Jeśli mogę coś zasugerować, to w kolejnym fleszu, powinny być jakieś informacje o Shogunie; total war - każdy fan tej serii już czeka, pytanie tylko, czy wyspiarze znowu nabiją nas w butelke i poprawią jedynie silnik - dyplomacja, zmiany w stosunku do poprzedniczek, co z konnicą, czy powtórzy się sytuacja, że znowu gracze będę musieli czekać z półroku, aż wypuszczą patche umożliwiające granie i takie tam! :).
Dell, przesłuchaj sobie trailer TESa jeszcze raz, gościu wyraźnie mówi SKAJRIM, a nie skrim
super fleszyk! a wie ktoś moze jak nazywa sie piosenka z zapowiedzi Spin Top 4? z góry thx
Bardzo fajny flesz :)
Swietna jest ta opcja z Portalem 2 :) mozliwość gry międzyplatformowej, szkoda że Microsoft nie poszedł w tym samym kierunku ;/
Jak się nazywa ta piosenka przy grze - Top Spin 4?? .FLESZcie!! 3DS extra!! Coo Stacking nie wyjdzie ne PC?? buuu. Cholera wyczekuje Portala 2 z niecierpliwością. TES - oj czekam!! Jak się nazywa ta piosenka przy grze - Top Spin 4?? Mnie tam nie jara FF XII 2. Super FLESZ!!
Flesz jak zwykle świetny, już nie mogę się doczekać Portal 2 i 3DS ;p Aha, wie ktoś jak nazywa się ta piosenka z 2:25?
Dawajcie to gramy z Black Prophecy bo jeszcze nie ma. Mam cd-key do bety ale nie wiem czy ściągać, więc chętnie zobaczę czy się opłaca
niewiem czy kupie tą gre top spin 4 mam move ale chyba wystarczy mi racket sports
Najpierw SKRIM, teraz SKIRIM... o lol :P
OMFG znowu źle. Del, naprawdę w tej pracy wymagana jest znajomość angielskiej wymowy nazw.
[Skirim] jest już lepsze od [Skyrim], ale to się wymawia [Skajrim]! Tak samo jak Skype, albo cokolwiek innego.
nie mam czasu na oglądanie bo matka poszła na wywiadówka ale będą jaja
Pozostaje mi się tylko odwołać do wypowiedzi innych użytkowników: "Fajny Fleszyk" ;D
Dragon Ball ;p
Lol - nie wiem ile razy już wymawiałeś Delu tytuł nowego Elder Scrolls, ale zdaje się, że nie tylko mnie kłuje w uszy Twój sposób wymowy. SKAJRYM psiakrew.
Mack5:
Skajrim. Od kiedy to i czytamy jako y?
Lord, to prawda że lubisz Daft Punk ? :D
Del, ośmieszasz się i radzę dla dobra Twojej reputacji, byś się nauczył czytać słowo Skyrim. Tyle osób Ci to mówi, a ty nadal czytasz to słowo tak, jakbyś w życiu nie miast styczności z językiem angielskim.
fajny flesz
flesz jak zawsze fajny. najbardziej ciekawi mnie Portal 2 i Stacking :)