spoko flesz ciekawe ile będzie kosztować na PC drugie DLC
http://www. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /index.php?polec=87316
zapraszam do polskiej gry w przeglądarce
proszę o filmy z call of duty blacks ops
Ile mniej więcej kosztowałoby te 1200 punktów microsoftu?
A za oknem no niestety Heavy Rain.
spoko flesz
1200 E (MSP) to dokładnie 60zł. Super Flesz, chciałbym zobaczyć więcej Black Ops
ciekawe ile forsy na te gry by sie wydało
Zazwyczaj FLESZe są ciekawe, ale ten mi się nadzwyczajnie podobał. CZekam na te materiały z Zapomnianych Piasków.
Jak zawsze super flesz!!!
spox
stronchold to się grało w niektórych misjach jak cie atakowali i nie miałeś wojska to się szło królem !
az 1200 punktow microsoftu to chyba pszesada taki drogi to pwenie ze nie kupie a co do cod black ops to wiecie nie infidi ward to nie iwem jak to bedzie
Fajny Flesz :) Bardzo fajnie zapowiada sie gra Bulletstorm i nowe Call of Duty :)
Call of Duty powinno się już zakończyć ;/ no ile można tworzyć grę w stylu idź i strzelaj eh założe się że wpadną z tym Call of Duty we własną pułapkę któregoś dnia ... ile można to ciągnąć eh
Ciekawe czy w Call of Duty Black Ops powrócą bohaterowie z MW2, czy raczej stworzą coś byli pracownicy IW?
space warfare może zamienimy się tam w rycerza Jedi??
avanger- raczej nie black ops z tego co rozumiem rozgrywa sie w vietnamie a mw 2 dużo dużo później
Space Warfare? może bieganie po Marsie i specjalne misje na statkach kosmicznych? No... moje przypuszczenia raczej się nie spełnią, a szkoda bo taki CoD w (dalekiej) przyszłości, to mogło by być coś... (na jak była II WŚ, i teraźniejszość to czemu nie?!)
Dziewczyna od autografów pozdrawia cała ekipę tvgry (tych którzy sie tak pięknie podpisywali...), mając nadzieje na rychłą powtórkę imprezy z brackiej: > KONIECZNIE!!!!
http://i41.tinypic.com/rco7wy.jpg
Najbardziej cieszy mnie info o nowej odslonie Stronghold! Mam tylko nadzieje, ze bedzie lepsza od drugiej czesci bo pierwsza miazdzyla bez watpienia...
Space Warfare, może Activision szykuje coś w stylu Shattered Horizon ?
Świetny FLESZ :) Gears of War 3 i Dead Space 2 świetnie się zapowiadają. Mam nadzieję, że utrzymają poziom poprzedniczek.
Sam jesteś bejem....
bullet storm zapowiada sie naprawde ciekawie i pewnie kupie
Space Warfare będzie najlepsze ; d gdzieś pewnie z kosmitami na marsie będziemy walczyć coś al'a Guerilla