spoko flesz 2!!!!!
O jak dobrze ..nie ma żadnego debila ,który napisał "pierwszy":P
super flesz:P...fable 3 nie mogę się doczekać
korzystając z okazji że mało komentarzy jeszcze...
Dacie gramy z tony hawk's ride ?
Proszę :)
Ha ha ha :P
PROSZĘ WAS TVGRY.PL O JEDNĄ RZECZ- POWIEDZCIE W TYM TYGODNIOWYM PRZEGLĄDZIE TYGODNIA CZY BIOSHOCK 2 BĘDZIE PO POLSKU ????????//
Ładnie proszę - pawciosides :D
Ta :], ale za to jest "drugi i trzeci" :]. Tak, trochę mało informacji mi się wydaje że było.
Zapomniałem czegoś dodać. Moglibyście zrobić gramy z Infernal? Nie jest może zbyt nową grą, ale jestem ciekawy co Ekipa TVGRY.pl o niej sądzi.
wlaśnie podpisuję się pod prośbą bisfhcrew też bym prosił o gramy w tony hawk's ride :› z góry dzięki ;p
Super!
BRAWO!! Dla JuTube xD. Mam nadzieję, że Fable III będzie na PC. StarCraft beta?? Suuuuper. Buuuuuu Alnan Wake nie będzie na PC buuuu. Ooo Dead Rising 2 :). No i dobrze, że Dead Space 2 na PC bo już się wkurzyłem.
haha ten dzieciak wymiata
Ostatnio coś za dobre oceny wystawiacie grom :)
Super flesz, zamówię Fable III w pre-orderze
flesz oczywiście perfekt
Jeśli chodzi o pada to polecam XInput
Używam go w 4 grach i nie narzekam
ja znam ktoś tam dał filmiki z gramy tv a znam ten filmik z remix zhyba ale fajne
Fable2, to była super gra! Fable3, jeszcze lepsza może być!
Nawet nie pisze, że fajny flesz bo to jest chyba jasne.
Super flesz...
Fajny Flesz. Szkoda, że Alana Wake dopiero w maju, a nowe Halo na jesień. Ale warto czekać, bo obie będą na pewno świetne. Dobry wynik Uncharted 2 jak na exclusiva. I niby dlaczego Dead Space 2 miałby nie być na PC? Mnie w takie gry lepiej gra się na konsoli, ale nie widzę przeszkód, żeby DS2 nie miało pojawić się na komputerach.
a gdzie sławne powiedzenie della "niech rozpocznie się flesz" tszszsz tszszsz
bardzo dobry program
jak zawsze swietny flesz
Zapomnieliście dodać że w Fable III pies nie będzie lubił królików :)
Dead Space 2 i Alan Wake ukażą się na PC (AW prawdopodobnie później, tak jak np z DLC do GTA4) ;)
Świetny flesz wiele ciekawych szybko zaprezentowanych neewsów
Do Xaros89->>A ty już ukończyłeś HR że twierdzisz że jest przereklamowana???Drażnią mnie wpisy osób które nie znając produktu już go krytykują(podobna była z tym że Farenheit i tak jest lepszy....)Moim zdaniem należy najpierw spędzić parę godzin z grą by móc się o niej wypowiadać(podkreślam z grą a nie jej demkiem)
najs
Super flesh :) szkoda że Fable 2 i 3 nie wyjdzie na PC :( Kto ma Xboxa TANIO na sprzedaż niech pisze do mnie xP
to dlc do uncharted już jest, znaczy się te dadatkowe trofea bo mapki będą 25 lutego