Spoko, czekam na gramy z CoD Black Ops Multi :)
Ja tylko czekam na recenzję nowego Gran Turismo 5 :). Dobry fleszyk, pozdrawiam
heh Mafia w wykonaniu Rockstara:)
ciekawe..... :) fleszowy flesz !
Ale szybko.
Kiedy dodacie filmik AC: 3 ?
doczekać się nie mogę
Fajnie zapowiada się ta gra od Rockstara :D Czekam tez na ten filmik o Fight Uncaged
spoko flesz
wiecie jak zaogowac sie do xbox live??
fajny flesz
ale szybko dawac Cod'a bo to moja ulobiona gra
zajebisty flash everybody jjjjjjjeeeeeeeejjjjjjjjjeeeeeeeeeee
Fajny flesz
fajny flesz rocznica xboxa :) wiedzialem ze black ops sie dobrze sprzeda szkoda ze tyle bledow jest w PC shogun 2 sie fajnie zapowiada
"El.Ej Nuar" - ciekawie wygląda, muszę się nią bardziej zainteresować. W dodatku jest to gra od Rockstar'a, więc oczekiwania mam wysokie ;)
A ja się panowie pytam gdzie jest Two Worlds 2? Nawet o tym nie wspomnieliście, a miałem nadzieje, że zobaczę dzisiaj gramy z playliście.
Elo, czy może mi ktoś poradzić jaką grę wybrać. Chciałbym w dobrego multi pograć i zastanawiam sie nad markami COD lub BBC (chodzi mi o gre akcji FPS). Czyli albo COD Black Ops lub Battlefield: Bad Company 2. To jak sądzicie drodzy koledzy xD ......????????
Zapomniałem dodać że chodzi mi o wersje na PC ;D ......
Pokażcie multi BO!!!!!!!!
COD BO
Spoko fleszyk nareszczie cos ciekawego :D
FLESZcie!! xD. XBOX!! Grand Turismo \\// ][ (6 xD). STALKER!! La, la la laaaa. Shotgun iksDE. L.A. Noire - szkoda,że taka grafika, i że na PiCi nie będzie. Teraz gdyby zrobili Cod'a, który by był największym gównem w historii gier, to i tak sprzedawał by się, że chuj. (sorki, ale nie wytrzymałem xD)
Black Ops już mi się instaluje, nie mogę się doczekać by w niego zagrać :) dassis- mam i COD i BBC2 i bardziej lubie CODa ;) Fajny fleszyk. Już nie trzeba Gramy z multi black opsa ;d
SZogun 2 total war, mój kolega się ucieszy. Hej Deell, trochę się rozkręciłeś z tymi filmikami, gdzie koniu i inni.
A GDZIE RECKA BLACK OPS, PYTAM SIĘ ?!
L.A Noire wymiata nie mogę się już doczekać .. :)
Dobry sposób na piractwo ? Zaje... świetny tryb multi, a nie jakieś DRM'y, czy inne syfy ! Tak zrobił Treyarch i robił Infinity Ward .
już kilka dni po premierze Two Worldsa II a u was nic o niej nie słychać, czyżbyście o niej zapomnieli??
Czy moglibyście zamieścić Gramy z "Two Worlds 2"? Przy okazji ustosunkuje się do sprawy związanej z nie wydaniem edycji kolekcjonerskiej tej gry w Polsce. Jako że jesteście z Krakowa, a firma Reality Pump również ma siedzibę w tym mieście, myślę, że nie będzie większego problemu z kontaktowaniem się z przedstawicielem tej firmy, by także i on odniósł się do tej całej sprawy. A może zdołacie wyciągnąć informacje z samego źródła, czyli z CD Projekt. Bardzo proszę w swoim imieniu ( przypuszczam, że wiele osób podpiszę się pod moją prośbą), by wyjaśnić ten haniebny podział na graczy lepszych - mających Euro w portfelu i graczy gorszych - mających złotówki. Zresztą nie spodziewałem się takiego chwytu marketingowego, aby POLSKA gra nie była rozpowszechniana w Polsce w należyty sposób. Proszę o komentarz z waszej strony!
GDZIE MULTI I RECENZJA BLACK OPS. Jak możecie mówic że L.A Noire wymiata jak jeszcze praktycznie nic o niej nie wiadomo zachowujecie sie jak napalone dzieci (nie mogłem sie powstrzymac).
super a kiedy pokażecie zombie mod i multi w CoD black ops
Super
powinniście się związać z CD-action
Dlaczego nie dajecie wilmików ,,Dom Starów"
a flesz fajny
Tak od razu z CDA hahahaahhaha jeszcze czegoś takiego nie słyszałem XDD
to la.noire jest bardzo podobne do mafii 2
super flesz
Przynajmniej w tym fleszu nie padło zdanie " Twórcy gry S.T.A.L.K.E.R. 2 (jak sama nazwa wskazuje, czwartej odsłony serii) ogłosili konkurs dla graczy... " :D bez komentarza to pozostawmy XD . Pomysł z serialem jest fajny ale kiepsko temu wróżę ale pożyjemy zobaczymy. LA.Noire nie żeby to nie wyglądało fajnie ale czy to nie taki klon Mafii się szykuje. Gran Turismo 5 wreszcie .
Zróbcie żeby można było zacząć ładować filmik od np. połowy, a nie zawsze od początku co jest tragiczne jeśli film ma ze 20 minut, a np. zerwało nam połączenie!!!!!!!!!!!!!
dajcie w koncu jakąs wiadomosc kiedy i czy w ogóle bedzie jeszcze doom starców, pojutrze jest flesz i ma byc w nim jakas wiadomosc bo bede was nękał e-mailami i telefonami do skutku :D
spoiler start
a tak serio... napiszcie w koncu cos o Doomie Starców :P
spoiler stop
słaby flesz ponieważ prowadzi go del
rozumiem srekty kinekty i inne nowinki, ale jest juz po premierze two worlds II, kiedy jakies gramy z tego tematu
Nooo w końcu to GT5 się pojawi, to już pewne. Pytanie czy warto było TYLEEEEE czekać.
1:45 Kaczyński :O!!!
Noo a Fleszyk tradycyjnie zaczekurczakbisty.
Rockstar znowu się rozkręca :D nowa produkcja zapowiada się wyśmienicie :P
Niektóre błędy w black opsie są śmieszne : P Mi np. Razov, Razev, no ten rusek :P Przeszedł przez ścianę, a potem był za mną xD
Niezły Flesz. Nowy CoD ma rzeczywiście sporo błędów, ale i tak wymiata.