drugi !
yeah 3 miejsce
Jeszcze nigdy w życiu nie czekałem tak na nowego pes'a.
Chociaż trochę to przekombinowane.;>
ha 5-ty
Fajny flesz. Edytor Stadionów w PES'ie - ciekawe, po raz pierwszy z czymś takim się spotykam.
gdzie to gramy z death spank ?
świetny flasz bardo mi się podobał tylko jedno mnie ciekawi czy fable 3 będzie na PC
piętnasty fajny flesz i czekam na to gramy
@PogiPL bd na pc już była o tym mowa i potwierdzono.
up@ - oczywiście, że Fable III ukażę się na PC. Jak tym możesz o tym nie wiedzieć xD Edycja Limitowana tylko na X360.
Edit: At God mnie wyprzedził, ehh.
to był dell ? :) miłych wakacji dellu :) kiedy bedzie cos wiadomo na temat domu starców tzn kiedy wróci do ramówki
Ghost Recon: Future Soldier zapowiada się świetnie, podobnie jak Kane&Lynch 2: Dog Days. PES 2011 też zapowiada się nieźle, ale FIFY 11 nie przebije. Ilośc dialogów, które pojawią się w grze Fable III mnie nie przeraża, a gameplay pokazany w tym FLESZ zrobił na mnie duże wrażenie ! Super FLESZ, ale to już norma !
http://www.youtube.com/watch?v=lcZo5iOqRMA - link, do gameplay'a, który został pokazany we Fleszu.
Przy okazji jeszcze jeden:http://www.youtube.com/watch?v=ixetwSSfCgA& - ukazę kilka nowości i pokazuję mały kawałek jakiegoś miasta.
W HD wygląda bardzo ładnie ;]
Fajny Fleszyk, ale zasmuciłem się odległą premierą Drivera Już myślałem, że se popykam jeszcze w tym roku
czemu nie robicie gramy z crackdoowna 2 ja już dawno gram
Liczę na pocztówkę od Dela xd
Fajny Flesz, wiecie może coś o licencjach w PES 2011 ?
Fajny flesz ale w sumie to zadna z wymienionych produkcji szczególnie mnie nie interesuje
Mnie zastanawiają projekty QuanticDream's. W Heavy Raina nie grałem a jedynie czytałem fabułę i oglądałem filmiki gdyż nie mam PS3 :P Za to wiadomo, Fahrenheit to do tej pory jedna z gier, które zostawiają po sobie ślad gdzieś tam we łbie :P Mam nadzieję, że będzie to coś w klimatach obu gier. Ucieszyłby mnie nawet Heavy Rain na PC :P Czekam na więcej info ;) Pozdr.
P.S: Dell wracaj szybko :P
Driver San francisco mam na ciebie oko
25-ty ! Ani gramy z Death Spank ani nawet z League of Legends (zarąbiste MMO) na które czekam już od dawna
Pan Cleese podkłada głos lokajowi głównego bohatera w Fable III. Ot, jakby ktoś był ciekawy.
flesz super zrupcie gramy z dlc dragon age pieśń leliany
Tak sobie myśle że fajne by było jak byście zrobili gramy w classyki takie gry z przed 5 lat
Jest 15 lipca to może pokarzcie gry które są z ty związane na 16 albo 17 lipca
czemu mi sie zacina pod konec ?
Edit: jest juz ok :)
Flesz jak zwykle super :)

Spoko Driver, Future Solider, Kane & Lynche, a i w nowego PES-a bym ze znajomymi poszarpał.
Super flesz, oby Delowi podobało się na urlopie
Flesz jak zwykle czymał poziom. Co do omawianych gier to zanotowałem 3 ważne dla mnie informacje. Najnowszy PES 2011 zapowiada się całkiem nieźle choć mam wrażenie, że zbytnio chcą się upodobnić do fify. Ironia losu. Jeszcze niedawno było na odwrót:)
Dobry ruch poczynili twórcy najnowszego Ghost Recon. W końcu trudno będzie się przebić w momencie gdy na rynku pojawią się takie gry jak CoD BO, Moh czy Bf Vietnam. Spokojnie dopracują swoją produkcję i zaatakują wiosną.
Premiera najnowszego Drivera przewidziana jest na przyszły rok. W sumie czekam na ten tytuł choć seria porzuciła dawny sandboxowy charakter. Czy wyjdzie im to na dobre?
Ps. Delowi życzymy udanego wypoczynku, ale od reszty ekipy oczekujemy kolejnych materiałów i równie wysokiej formy jak do tej pory.
FLESZ świetny. Jak zobaczyłem krótki filmik z PESa, który pewnie był już gameplayem to nie mam wątpliwości, że Fifa i w tym roku będzie rządzic. Ghost Recon i Kane & Lynch 2 zapowiadają się bardzo dobrze, na pewno zagram. Nie grałem w poprzednie części Fable, ale po oglądnięciu paru filmików na pewno zainteresuję się bliżej tą grą.
Fajnie by było gdybyście przypomnieli np. gry z przed 5 lat
fajny flesz, Również życzę Delowi udanych wakacji, a dobrze że twórcy PES coś robią bo w końcu FIFA ma być na PC identyczna jak na konsolach
super flesz, tylko że w PES'ie znów będzie 5 lig z tego 2 w pełni licencionowane, ale cóż.. FIFA rządzi ;)
Przez tą obawę producentów o sezon świąteczny wszystkie dobre gry znowu dostaniemy w lutym/marcu...
Flesz jak zwykle świetny.Jeśli chodzi o gry to zainteresowały mnie tylko takie tytuły jak PES 2011 I FABLE III.TOM CLACNCY,KANE LYNCH 2
Gramy z TES Morrowind... Albo Dom Starców z Daggerfalla... tak tylko głośno myślę pod wpływem komentarza jednego.
Super flesz, ciekawe gdzie dell wybrał się na wakacje, tak czy inaczej niech wypoczywa szczęśliwie i szybko wraca :)
aahahaahh gościu na skuterzy świetny
Del wesołego odp[oczynku
ogólnie rzecz biorąc, straszny jest gorąc
wojto96 -> jest już coś takiego - Doom Starców, tylko że gry są trochę starsze
PES 11 zapowiada się ciekawiej niż FIFA która też będzie niezła
a kiedy obiecane kody do bety MOH ???
doczekamy się dziś przeglądu tygodnia ???????
niewidomy --> kody były rozdawane tydzien temu
Popieram wojto96. Nie dajmy nie tak starym grom zaniknąć!
Ja czekam sobie na pes'a 11
Filmiki się nie wczytują, tylko przeskakują co chwile na inny filmiki z listy, na której ich już dawno nie ma. Flesza się nie da obejrzeć.