fajny flesz, szkoda, że w tym tygodniu niema środowego programu, ale trudno, rozumiem
Fajny flesz ;D Jak zawsze
Nie moge sie juz doczekac Gears of War 3 do 2011 :/ masakra ale chociaz cos ulepsza Tak Samo bardzo milo uslyszec od nowym studiu :) Darmowe Dodatki do SP.C fajnie jutro odrazu lece do sklepu ^^ pzdr
so awesome!
DJ HERO <---- fanboy tej gry'' jest super..
Wideorecenzja conviction wiec nie bedzie juz z niego filmików chociz gadaliscie ze bedziecie prowadzic dłuzszą przygode z tą grą na tvgry a tu co 2 filmiki zal o bioshocku 2 nic nie gadaliście a było z 6 filmików!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, że ci dwaj chociaż doszli do EA. Fajnie, że co Tydzień będzie DLC do splintera.
Super flesz!
mało materiałów ostatnio, krótki flesz, lord na urlopie ? ftw ?? do roboty sie wziąśc !
Świetny FLESZ, Gears of War 3 na pewno będzie super, z tymi DLC do Splinter Cella - oby to nie była porażka na miarę kilku bezsensownych dodatków chocby do Mass Effecta.
Super jak zawsze!~!!!!!
OSTATNI!
Fajny flesz 5/5
Ciekawe czy to nowe studio do gier będzie wydawać ciekawe gry?
Czy ja dobrze słyszę? TK Martin? WTF? TK Marin. Nieładnie Del, nieładnie.
Po co mówicie że jest recenzja Splinter cell jak nie ma, o co tu chodzi !!!??????
Heh ciekawe czy tych gości co z infinity ward zwolnili i przyjeło EA zatrudnią do robienia nowego Moh'a
I gdzie ta recenzja?
Fajny flesz, ale bardzo mi szkoda tego dodatku do wiedźmina że został wycofany ;(
o ok 16 zapraszają na playliście wideorecenzję jest już prawie 19 i co i gów..
Gears of war 3 - zapowiada się fajnie, i walczące kobiety wow :)
Zmiany w IW - jeśli wyjdą na lepsze nie mam nic przeciwko.
SC: Conviction - dziś w sklepach, fajnie.
Dodatek do wiedźmina - eh anulowali wersje na konsole i jeszcze ten dodatek, trochę mnie łapie za serce nie wiedzieć czemu.
Bulletsortm - nie przywiązuje szczególnej wagi.
XCOM - nie grałem w pierwowzór, więc się nie wypowiadam.
Jakiś krótki ten flesh i widać że w klimatach żałoby, oczywiście nic do tego nie mam, wypadałoby się już ten tydzień nieco wstrzymać.
Fajny Flesz :D
super ze w gow3 beda dziewczny narescie nowe potacie
nareszcie*
ciekawe dlaczego zrezygnowali z rozszerzenia do wiedzmina 1??
Flesz jak zawsze ok!
Taa, bo kwiecień to też pierwszy kwartał, wstyd za takie babole
Wspaniale ;D Gears of War 3 będzie na blaszaki?
Zamiast pisać jakieś debilne komety: ale fajny slesz, super flesz itp to sie wysilcie i napiszcie cos sensownego
Szkoda że CDP RED zrezygnowało z ukończenia i wydania rozszerzenia do Wiedźmina. Mam nadzieję, że brak konsekwencji w ich postępowaniu, nie odbije się w jakiś sposób na drugiej części Wiedźmina. Jeśli nadal będą w ten sposób inwestować swoje pieniądze, to wróże im niestety bankructwo. No ale będę jednak trzymać kciuku żeby wszystko się udało, oraz żeby Wiedźmin 2 był jeszcze większym sukcesem niż pierwowzór.
Recenzja świetna jak nigdy, obyście robili od teraz tylko takie z udziałem VZja. Troche się zdziwiłem, bo daliście 5 gwiazdek dla BF BC2 a dla tej gry tylko 4, no ale cóż ^^ Samych 5 nie może byc :P
Fajny ten trailer GOW 3
Serdecznie Cie pozdrawiam Von Zay, mam nadzieje, że jeszcze cześciej bedziesz na tvgry.pl
Fajny flesz