Super flesz. Nie jestem przekonany do tego XCOM, ale nie przekreślam go jeszcze.
pozdro dla wszystkich :)
To ten AC batherhood to nie będzie czasem dodatek do Ac II ja tak gdzieś czytałem
podobno ten ac batherhood ma się ukazać już w październiku i nie chce mi się wieżyc że to będzie ac III raczej samodzielny dodatek
FLESZZZ!! Skąd wy znacie te deaty?? ZRÓBCIE WSPOMNIENIA STAREGO FLESZA!! Little Big Planet 2 LBP2 już mi się nie ma na PS3. S/S:V żądzi. Assassin's Creed III jest już ją chcę!! MULTI AC JAAAAA
Taa 2 zestaw map do mw2 pierwszy do kpina 14 euro za 5 map.Nie dość że płace 120 zł za gre to jeszcze około 50 zł za 5 mapek. Ja osobiście ich nie kupuje ale według mnie mapki powinny być za darmo ..
Assassin's Creed III Już nie moge się doczekać :D Multi to będzie HARDKOR
sokoł naprawdę gówno mnie obchodzi że zaczynasz oglądać, komentuj jak obejrzysz.
Idz trollowac na innych portalach( może onecik)
Fajny Flesz.Super sprawa z AC III i LBP 2, jeszcze 2 video i 1000 :)
jest jest jest nareszcie cos o AC III :D Zaje flesz :)tak trzymac ^^
Miła niespodzianka nie zobaczyc: ,,pierwszy'' itd;) A pozatym ciekawe czy Ubisoft w AC 3 da jakiś inny silnik graficzny:)
SuPeR FleSz
A co z wynikami konkursu " Swiatlo I Mrok " . . .
a co z red deat redemption (pewnie zle napisalem xD)
ale duzo fajnych wiadomosci xcom mnie nie przekonuje pack map do MW2 mi sie nie chce kupowac a wiesc o AC3 niezmiernie mnie ucieszyla ave ezio !!!!!!
dlaczego red orchestre przesunięto na lipiec i nie ma żadnej informacji o tym?
super flesz
świetnie że będzie mulit w assassin's creed teraz tylko czekać :D pozdrawiam
Moze Assassins' Creed III w 2011 ? ciekawe jak bendzie wyglondal Multiplayer :) !?
W tym Fleszu najlepsze jest to trochę o Call of Duty i o AC3 a reszta to już mniej ważne
No i czekamy na wybicie licznika 1000. Nadchodzi koniec świata
fajny flesz ... a co z RDR
mam pytanie czy mogli byście zrobić gramy z nowymi mapami do mw2 błagam.... 1000!!!
AC: Brotherhood - mam nadzieje ,że nie skończą go w tym roku. Im dłużej, tym mniej bugów.
Fajny Flesz :)
AC:Brotherhood to nie AC3!!! Ludzie, to tak jak z FFX-2 - kontynuacja historii. Ubi mogło to wydać w postaci 1 dużej gry, a wolało zrobić 2 :/
AC3 będzie się dział w innym okresie historycznym. Czy Vice City to było GTA4? NIE!!! Czy AC:B to AC3? NIE!!!.
Jeszcze raz: ludzie, ogarnijcie się trochę i nie wprowadzajcie innych w błąd!
Świetny Flesz. Mam nadzieję, że zdążą w rok poprawic błędy z AC2 i Brotherhood będzie jeszcze lepszą grą. Czas na zmianę konwencji walki, dodanie paru nowych pomysłów, a będzie naprawdę super. :)
mój chomik ma na imie Ecio ;p