tego jeszcze nie widziałem :) wow :) pokładam ogromne nadzieje w tej grze :)
Krwawo, ale efektownie. Gra rządzi nie mogę sie już jej doczekać. Zdecydowany Must Have tylko szkoda że nie będzie takiej grafiki jak na filmiku. A co tam grafika, długa gra, świetna fabuła, bardzo rozbudowana - extra.
Walić grafikę. Nie wiem po co grafika w rpg'u. Ważne, żeby była długa, rozbudowana, miała świetną fabułę i masę dialogów :) Jak będzie w połowie tak dobra jak baldur to już będzie super :)
Gra bd fenomenalna.Kazdy kolejny filmik z tej pokazuje prawdziwe jej obliczei jest bardziej efektowny no poprostu miazga @@
Nie wiem po co grafika w rpg'u.
Rozumiem, że Ty grasz tylko w MUDy.
Ważne, żeby była długa, rozbudowana, miała świetną fabułę i masę dialogów :)
Grafika?
Ładnie, ładnie, widzę, że BioWare nadal robi przerywniki pełne akcji i klimatu, dla mnie bomba ;D
Grę na 100% kupuję w ciemno.
Martwią mnie jednak ciągle te DLC i płatne questy ;/
PS: Dlaczego thief/assassin przypomina mi Imoen ? ^^
LOL za dużo przebywam na 4chanie i sankaku jak zobaczyłem jak typek spycha tych nieumarłych(?) z tej góry pomyślałem o 300, a jak tego ostatniego kopnął to pomyślałem THIS IS SPARTA !! -_-”
a co do gry to must have fajna muzyka, świetne cutscenki, jak na rpg ładna grafika, i podoba mi sie stylistyka i chyba już mam ulubioną postać, ta magiczka(?) ma fajny charakterek, bynajmniej na tym filmiku.
Kazijashi:
Mi również ona (Leliana) przypomina Imoen :) To chyba taki delikatny ukłon w stronę fanów.
http://www.youtube.com/watch?v=LyHa5Yen4_E
A ja myślałem, że wszystkie filmiki w grze robione są na silniku z gry :(
gra mi sie srednio podoba ale filmiki bardzo, wystarczy mi jak sobie je poogladam na youtube
Dlaczego nikt nie wpadnie na super pomysl zrobienia takiego filmu, pelnometrazowego z osobna fabula
To tylko filmik reklamowy... więc z założenia nie ma się co aż tak podniecać.
Co nie zmienia faktu, że klimatyczny, widowiskowy, z dużą ilością adrenaliny i akcji.
No ale jak wiemy siła RPG leży gdzie indziej... a tego żaden filmik nie odda.
Gameplay, questy, świat, fabuła, dialogi, relacje między bohaterami i innymi NPC...
pożyjemy zobaczymy...
Ten film ma JUZ 4 TYGODNIE, ale nie był oficjalny więc tylko ludzie fani rpg mieszkający w głuszy go nie widzieli :) ale widać po komentarzach to chyba dużo mieszka w lesie :D
Filmik calkiem fajny, aczkolwiek napalania sie na gre i zawodzenia jaka to bedzie on oh i ah kompletnie nie rozumiem. Zrobienie takiego filmiku nie jest najmniejszym problemem dla firmy robiacej gry, a o samej grze on nie mowi prawie nic.
Szkoda tylko ze walka w DA nie ma nic wspolnego z tym co zostalo pokazane w tym filmiku ;/ Czemu? Walka w DA bedzie wygladala tak ze co chwile pauzujesz i zmieniasz kierowana postac, ustalas co ma zrobic, znowu "unpauzujesz" i "pauzujesz" i tak w kolko. Niestety ale mnie to nie jara, za to 10000 razy bardziej podoba mi sie walka w Risenie. Mysle jednak ze nie powinno byc az tak zle, bo gralem w NW2 i jakos scierpialem ta walke. Jednak nadal twierdze ze Risen jest/bedzie lepsza gra od DA. Ale to tylko moje zdanie, kazdy ma swoj gust i kazdy ma prawo grac w co chce.
Zagram w DA, ale nie sadze by podobal mi sie bardziej niz Risen.
Ocena: pozytywna
Zajebiste. Bez dwóch zdań.
Mimo tego, że "w ruchu" wygląda to jeszcze inaczej, czekam na te grę od bardzo dawna.
Świetne video. Krwawo, mocno w klimacie fantasy i dużo efektów specjalnych czyli wszystko na co oczekuję w tej grze.
gra jest boska.
gdyby jeszcze był fajny tryb multi to po prostu hit !
Super PLUS za połączenie konta z EA z BioWare oczywiście jest już do pobrania kreator postaci.
Reklama medialna gry jest duża - wszędzie o niej pelno, w prasie, serwisach, multimedia..
Filmiki prezentują się naprawdę ciekawie i zacheciająco. Sama gra zaś ukazana jest jako ta dla starszych graczy w temacie i odbiorze.
Niby robi to sprawdzona firma, jednak wciąż nie jestem przekonany aby brać ją ciemno, bez zagrania w wersję demo (mowa tu o wersji konsolowej).
Same filmiki z rozgrywki w jakiś sposób mnie odrzucają...
Film jest beznadziejnie kiczowaty :P Jakby filmik sprzed 10 lat w ładniejszej oprawie.
HUtH - jakby wszystkie filmy z gier były tak "kiczowate" to ja byłbym w niebo wzięty :D. Wcześniej filmik z SW: Old Republic teraz kolejny bardzo dobry filmik Dragon Age, mają talent ludzie z BioWare
Z zniecierpliwienia pazury wszystkie już obgryzione a tutaj jeszcze trzeba miesiąc czekać :(. Puki co zadowalam sie Risen-em :)
mają talent ludzie z BioWare
Jedno małe sprostowanie :) Tego filmiku (tak samo tego ze SW:TOR) nie robiło BioWare, ale firma Blur na zlecenie BioWare.
_agEnt_ - niech CI będzie :D. Mają talent ludzie z firmy Blur o której pierwsze słyszę. Nie wiem kto robił filmiki dla gier Blizzarda (a może sami robili ) ale wg mnie tez są naprawdę fajne :)
Kolejny dobry filmik, mam nadzieje, że w listopadzie będzie można jeszcze kupić preorder rozszerzonej wersji.
Wow zarąbisty filmik...czy ten kolo co oczy mu się świecą jest głównym bohaterem???
Gdyby to był zwiastun filmu to z pewnością poszedłbym do kina. Zdecydowanie MIAZGA
Filmik wymiata, ale ta metalowa muzyka w ogóle nie pasuje do fantasy. Mam nadzieję, że w finalnej wersji gry nie będzie takich motywów muzycznych.
A co dropło z tego dragona??
oczywiscie smok zaraz po wylądowaniu zapomniał o swojej zwinnosci, ogromnej sile niszczenia wszystkiego wkoło oraz ognistym oddechu i czekał tylko az go zrania i dobiją zamiast ich spalic/zmiazdzyc, normalka jak w kazdym filmie czy grze :/ no ale licza sie efekty, filmik świetny choc z przesadami no ale to fantasy a co do muzyki to przypomina mi Max Payne'a w dodatku ta krew i mroczne spojzenia herosów :D