Ten trailer jest w złym miejscu, powinien być pod Devil May Cry.
po pierwsze to nie ten DMC, a po drugie to chyba najwolniejsza gra z tej serii, walki w DMC zawsze były szybsze i bardziej efektowne
Daaaaaante (NIEEEEE!) iiiiiiiidzieeeee, waaaaaaali mieeeeeczem, robiii uuuuuuniiiiik, i znowuuuuuu. Nie wiem, co dalej, bo usnąłem.
Noooo trrooocheee wolnnnyy ten Dante. Seria zawsze byla mroczna i klaustrofobiczna. Tu ewidentnie próbuje sie przekonać że świat jest rozległy i kolorowy. Juz chyba DMC2 było szybsze. Prezentowane bronie miodzio, broń palna jak zwykle przystawka, animacja i grafika bardzo dobra ale po co komu ona jak i tak klimat już nie ten...;( (czekam na Vergila bo nie da sie o nim nie wspominać, może jakieś DLC chociaż)
Hejty znow swoje....zrozumcie ze to jest spinn off....calkowity poczatek przygod Dante tutaj jest czlowiekiem ,a potem dopiero jest pol human pol demon, dlatego wlasnie wiecej umiejetnosci jak i szybkosc wtedy mial i te charakterysteczne white hair ;D jak i demon form/trigger
a filmik troche w zlym dziale :)
Lol może i filmik nie w tym dziale, ale po nicku dmcNero92 spodziewałem się czegoś więcej :) Dante był synem Demona Sparda i "śmiertelniczki" był pół-demonem od urodzenia a nie od jakiegoś tam momentu w jego życiu, nigdy nie był w 100% człowiekiem, a kolor włosów no to cóż, farbować włosy każdy może :) ale i tak nie jestem przyjaźnie nastawiony do restartu serii.
dmcNero92
W anime jako dziecko też miał białe włosy. Widać to na fotce w jednym z odcinków, a to jest Rebot czyli restart serii. Ja nie mam zamiaru grać najpierw emo ćpunem, a teraz Cristiano Ronaldo. Całe szczęście nowy Metal od Konami przypamina ostro DMC i na nim się skupię, a po drugie w lutym będzie DMC HD Collection.