No to ja rozumiem, oby tak dalej!!! Mam nadzieje że ostatni boss będzie bardzo wymagający którego nie będziemy mieli rozwalić jak w Dead Space (przyznam że może robił wrażenie ale był dosłownie najsłabszym potworem w grze)
Kolesie z PCF wycisnęli wszystkie soki z silnika Unreal Engine bo graficznie to gra prezentuje się epicko cokolwiek to znaczy.Żadna gra która była napędzana tym silnikiem nie wyglądała tak rewelacyjnie,zapewne nawet najnowszy GoW 3 będzie ciut odstępował graficznie od Bulletstorma.
Miejmy nadzieje, że gra nie stanie się monotonna [chociaż w to wątpie]. Luty 2011 - mają sporo czasu. Oby wypuścili dopracowaną, wciągającą i nie zbugowaną grę. Na razie - MustHave.
TheVampert [ gry online level: 8 - Legionista ]
"Najlepsza Polska gra."- Chyba po Wiedzminie drugim*
Dla miłośnika RPG zapewne tak. Dla osoby preferującej actionFPS już niekoniecznie.
@pawel21s
@maslice
To NIE jest polska gra. Robiona głównie przez Polaków (geniuszy swoją drogą), ale nie jest polska. Tak samo jak Volkswagen nie jest polskim autem, mimo że jest produkowany również w Polsce przez polskich pracowników.
People Can Fly od jakiegoś czasu należy do Amerykańców. Jest to gra Epic Games tworzona w studiu znajdującym się w Polsce.
Widząc porównywania do Wiedźmina mam wrażenie, że nie każdy. IMO to trochę nie w porządku stawiać budżet i technologię weteranów Epic Games w konfrontacji z polską firmą, chociaż Wiesiek 2 i tak prezentuje się lepiej, a ich autorski silnik zadziwia możliwościami.
Oczywiście trzymam kciuki za PCF i liczę na sukces, podobnie jak Wiedźmina 2 :)
Mortalking to jeden z najnowocześniejszych enginów graficznych i kolesie z PFC z frajerskim* Chmielarzem nie musieli wyciskać żadnych soków. To, że UE3 jest "stary" nie świadczy, że nie jest rozwijany i jak to powiedział sam frajerski Chmielarz* "UE3 powinien nazywać się teraz UE11".
*kto pamięta stare czasy (Amiga, pierwsze 386 itp.) powinien wiedzieć czemu frajerski...
Nie lubie za bardzo gier gdzie występują "mutanty"(oczywiście oprócz RPG), ale dla tej gry zrobie wyjątek i ją kupie

Spoko, że w materiale wspomnieli o naszych. Z mojej strony ogromne gratulacje za to czego udało się wam dokonać panowie, życzę dalszych sukcesów. Brawo People Can Fly.