na Polygamii jest gameplay z Desmondem!
nie tylko nie polonizacja ;/ .... mam nadzieje ze bedzie mozna zmienic ustawienia audio ...
M.A.T.I.C.O.O prawdopodobnie będzie się dało :D jak gra ma być na silniku ACII :D
w końcu po pl będzie gra ... wkurzyłem się jak do II nie było pl :/ trudno się mówi ;D
o zal ale zjeb**y ten dubbing;( oby mozna bylo zmienic jezyk tak jak np. w Uncharted 2;]
Zonbek5 ? Sprawdzałem z ciekawości bo zdziwił mnie polski dubbing w poprzedniej części nie zrobili. Gra będzie w wersji kinowej, ten filmik z polskim dubbingiem to chyba tylko na potrzeby reklamowe. Nic nie pisza na razie żeby gra miała byc w pełnoj polskiej wersji językowej, było by to dziwne zważywszy na to że dwójke nie spolonizowali.
Ten dubbing to podpucha tak jak było w PoP zapomniane Piaski i i marketing z gry Drakensang 2 gdzie tu konkretnie piękny głos lektora ubarwił widzom zajawkę z gry. Przecież to tylko macie reklamę, albo niech mnie wszechwiedząca redakcja oświeci w tej sprawie i napisze release'a odnośnie polonizacji gry przynajmniej na pc jak już. Nie no Kur.... MAtico spier.... , AC III jak najbardziej z dubbingiem nie ma innej opcji tak dubb. ma być w tej odsłonie i kropa. Ang. i PL do wyboru a reszta napisy jak to chce po rus deutch itp
Nie będzie polskiego dubbingu, ale nie psioczyłbym gdyby był (byłbym wręcz szczęśliwy). Samą grę najwcześniej dostanę w grudniu, bo teraz leci Fable III.
Chciałbym żeby była polonizacja ; (
W uncharted 2 była znakomita, to pewnie tu i była na takim poziomie...
No i w ogóle polonizacja jest fajna i zawsze rejestrze sobie można zmienić, jakby ktoś chciał :P
nie będzie pełnej polonizacji! w reklamie SC: C też był polski dub
A ja właśnie nie chce polonizacji wystarczy mi napisy PL
a poza tym gra dużo straciła by na polskim dubbingiem
ten klimat co był w assassin's creed II chodzi mi szczególni o akcent
a jak by wyszła pełna PL to jej nie kupie.
najlepszy filmik z AC Brotherhood jaki widzialem :)
Zonbek5, ale to nie byl glos Ezio tylko Cesare Borgia...
ale i tak zrypany dubbing troche ;]
-Co teraz zrobisz? -Znajdę przyjaciół. BOOOŻE BROŃ NAS PRZED POLSKIMI DUBBINGAMI!!! To już nawet nie jest śmieszne... to straszne!!!
nie najgorsza ta polonizaca ale przydalo by sie porownanie wersji jezykowej :]
OMG! Nienawidzę ludzi, którzy ciągle marudzą -_-
mnie się Dub podoba!
Podoba mi się ten filmik, bardzo fajny podkład muzyczny, a co do dubbingu, dla mnie znającego angielski, każdy dubbing jest zły i nie potrafiłbym grać z żadnym.
<--- Znajdę przyjaciół xD
Nie podoba mi się zbytnio ten dubbing. W jedynce był DUB extra, ale tu jakiś taki bajkowy czy coś...
Z resztą nic wcześniej nie wspominano o pełnej polskiej wersji więc wątpię, że będzie
Polski dub wydaje się być całkiem niezły (chociaż Ezio brzmi średnio). W jedynkę po polskiemu grało się bardzo przyjemnie ;D.
hmm... szczerze mówiąc mi też dubbing się nie podoba.
Ale nie dal tego że coś źle zrobione, ino assasin's creed 2 był po angielsku i się do tego przyzwyczaiłem :D.
Gdyby AC 2 był jednak dubbingowany.....
UWAGA: Assassin's Creed: Brotherhood na polski rynek wyjdzie tylko w wersji kinowej. Dubbingowany jest tylko zwiastun.
Dla tych, co jeszcze nie dowierzają, oto wypowiedź Ubisoft'u pod filmikiem na facebook'u: "Gra będzie lokalizowana kinowo"
Uff, co za ulga
Bardzo fajny filmik. Wersja kinowa to najlepszy pomysł, chociaż ostatecznie dubbing mógłby byc. Jednak napisy i oryginalne głosy zawsze lepsze.
Strzeżmy się polskiego dubbingu w grach... Mam nadzieję że nie będzie dubbingu w AC: Brotherhood... bo chyba to by mnie zniechęciło do grania...
Dubbing leży, ale film dobry.