zabieram się za oglądanie
DRÓGI
dobry komentarz
hej ! czy ty jesteś ten yuen co grał w teamie SC2 razem z VonZay-em ?
Cool !!!
Kiedy zrobicie filmik z infamous 2 Festiwal Krwi?
yuen > koniu
Yuen powiem ci tylko tyle że Hawk2 zamiata ten Ace Combat,lepsza grafa i grywalnośc.
Strasznie się zawiodłem na Ace.
najpierw mowisz ze to nie symulator a pozniej jedziesz ze to symulator i ze cie te gry przerazaly hehe wiem o co chodzi al nie mow ze to symulator :)
komentarz na niskim poziomie, wiadomo, że Yuen nie ma wielkiego doświadczenia w komentowaniu, ale teksty w stylu ,,żeby mnie te ich rakiety nie pozabijały" jakoś do mnie nie przemawiają, komentarz powinien reprezentować jakiś poziom językowy. Koniu > Yuen
Świetny filmik Yuen !
Wyłączyłem w momencie, w którym usłyszałem, że samolot sam się naprawia. Bałem się, że usłyszę, że można się chować za przeszkodami :/
ja gralem sobie w demko i podobalo mi sie, ale raczej nie kupie.
Pograłem w demko i mnie nie zachwyciło. Raz na jakiś czas możnaby w to pograć, ale na pewno nie za 2 stówki.
Patrze na start - myślę: aha...
A wszystko to przez misję jako operator broni pokładowych w myśliwcu...
Swoją drogą - HAWX jednak lepiej wypada w tym pojedynku.
Yuen - nie tylko amerykańce Apachów używaja...innym przykładem są Japońskie Siły Obronne :D
Komentarze Yuena cechują się prostym językiem ,jednak absurdalnie to co mówi słucha się....fajnie ^^ Nieraz takie bredniawki mieszają się z humorzakami a na dodatek głos sugeruję jakby miał zaraz autor usnąć :D Fajnie się to słucha...pozdro
"Ta Gra budzi we mnie instynkt łowcy" h hahha : D to Ci się udało, jak dla mnie komentarz świetny ;) wole słuchać coś takiego jak nie gderanie ciągle "Grafika fabuła bla bla" zamiast pogadać o strzelaniu itp ;d
Szkoda, że nie robią już gier symulacyjnych jak np. F-22 Flighting 3 :(
Z tego typu gier podobał mi się tylko HAWX 2 - naprawdę dobra gra. Wszystkie gry lotnicze po i przed były po prostu nudne i ogólnie jakieś takie odpychające. Tutaj jest niestety tak samo.
"recenzent" sprawia wrażenie jakby nie za bardzo miał kontakt z serią jak i z samą grą - lata kiepsko, a ten tekst "gra się dzieje w rzeczywistym świecie w fikcyjnej przyszłości i dlatego są rzeczywiste samoloty" to już szczyt.... Gra zawsze miała realne samoloty, a działa się w fikcyjnym świecie.
Dodatkowo skoro w komentarzach czytam że gra jest marna i nudna i nie ma szans w starciu z hawx'em to znaczy że "recenzent" kompletnie nie potrafi jej przedstawić i zainteresować oglądającego swoim materiałem. Chociaż Yuen ciągle powtarza że gra jest świetna, to w komentarzach marudzenie - więc może po prostu kiepski fragment gry wybrał ...
Sam nie wiem.... Zgadam się z Yuenem że gra jest dobra.
Generalnie to samo mamy w battlefield 3 , więc nie trzeba wcale nowej gry kupować :D