Ja chyba najbardziej z tej grupy czekam na Eitr, wydaje się obiecujące.
Zelda? Chyba, że Arasz nie słyszał. Jest to bardziej RPG niż 1/3 gier na tej liście.
Nawet Nintendo nie klasyfikuje Zeldy jako RPG, według nich to Action/Adventure.
Teraz podchodzę sceptycznie do materiałów Arasha. Wszystko dlatego, że ... zjadł palec z mielonki i chciał pożreć Heda. Od tego momentu nie mam pewności, czy Arash w swoich materiałach jest sobą :P
Świetne podsumowanie, ale na Boga, "hand" wymawiane przez "a" bez reszty akcentu brytyjskiego brzmi jak zupełnie inne słowo... Wiem, wiem czepiam się, ale zawsze mnie to u Arasza drażni jak co chwilę skacze z wymowy amerykańskiej na brytyjską, a później jeszcze na polską. Żeby nie było, jeśli idzie o polszczyznę, to bije na głowę resztę redakcji.
Ktoś tu chyba zapomniał o NIOH! Co prawda wychodzi za tydzień, ale mimo wszystko czekamy z niecierpliwością. ;P
Chcialem pochwalic przygotowanie takiego materialu. Pomysl EKSTRA. Wykonanie moglobby byc ciut bardziej roznorodne, ale i tak obejrzalem calosc. Brawo Tvgry.
Z gier na ktore czekam:
1. Mass Effect 3
2. Divinity Original Sin 2
3. Vampyr
4. Torment
5. South Park 2
Zaraz zaraz.....a gdzie w materiale, komentarzach i umysłach jest największa bomba ? Red Dead 2 ?
Wybaczcie, że znowu czepiam się wymowy, ale "furies" (12:02 i dalej) czyta się w przybliżeniu [fjuris], a nie [feris]. Taka wymowa może mylnie kojarzyć się ze słowem "fairies" o diametralnie innym znaczeniu. o,O