Idealny materiał do przetestowania zakupionych wczoraj AT MX50.
Panie Kacprze z całego serca dziękuję za ten materiał, bo zeszłoroczny to mój ulubiony film z Tvgry i oglądałem go już tyle razy :D Czekałem na ten z 2016 i właśnie zabieram się do oglądania!
Od siebie dodałbym jeszcze OSTa z No Thing. Dawno nie słyszałem tak pokręconej muzyki.
Jeśli mam coś dodać od siebie z 2016 to Darkest Dungeon.
Mafia 3 to zlepek muzyki różnych twórców, ale miło było usłyszeć Hold on im comin' od Sam&Dave.
O większości gier nawet nie słyszałem, co nie zmienia faktu, że fajnie było posłuchać tych fragmentów. Największe wrażenie i miłość od pierwszego usłyszenia to nr. 20 i kawałek Sojourner's Truth - Lyndon Holland (VIRGINIA).
Być może dlatego, że słychać tu gdzieś echa Twin Peaks.
You made my day Kacper! Właśnie szukałem jakiejś świetnej muzyki do słuchania.
Kacper wygląda jak z grupy muzycznej ZZ Top.
Mick Gordon – Doom \m/
Doom moim zdaniem zdecydowanie dominuje, głównie dlatego że jestem fanem takiej muzyki, zwykle nie słucham soundtracku z gier nie grając w nie, ale w przypadku Dooma musiałem zrobić wyjątek, niektóre kawałki miażdżą, świetnie nadają się do jakiegoś treningu wysiłkowego.
Moje ulubione z soundtracka DSIII to właśnie Lorian i Lothric oraz utwór z menu głównego, który jest jak msza żałobna w pigułce.
Moim zdaniem w zestawieniu zdecydowanie zabrakło ścieżki z Halcyon 6 Starbase Commander!
Moje ulubione OST tego roku:
1. Doom
2. Doom
3. Doom
No dobra, Stellaris ma u mnie też specjalne względy :)