Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Rywal Diablo 4 i PoE 2 dostał gigantyczny dodatek w dobrej cenie. Świat Grim Dawn urósł o 32%, a gracze kupują go w ciemno

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
24.07.2026 14:59
Dead Men
1
odpowiedz
Dead Men
199
Senator

GD miażdzy wszystko z tej listy co wymieniliscie. WIęc sorry no może Poe może z nim konkurować całą reszta to siusiumajtki do GD

24.07.2026 15:12
2
odpowiedz
katai-iwa
72
Legend

Świetny H&S. Chyba wrócę do niego, ale najpierw dodatki trzeba kupić ;).

24.07.2026 15:25
Ergo
3
1
odpowiedz
Ergo
106
Senator

Chciałem sprawdzić czy na Xbox wyszedł ten dodatek, jakie było moje zdziwienie gdy wpisałem w wyszukiwarce MS Store Grim Dawn i nic nie wyskoczyło. Grę mam kupioną, ale w dodatek chyba nie będzie mi już dane zagrać...

Grim Dawn: Definitive Edition została usunięta z europejskiego sklepu Microsoft Store (w tym w Polsce) na konsolach Xbox.Nie jest to błąd wyszukiwarki na Twoim Xbox Series X. Powodem usunięcia są nowe unijne przepisy konsumenckie. Microsoft wymaga od twórców gier podania oficjalnego adresu biura oraz infolinii wsparcia telefonicznego, aby gra mogła być sprzedawana w UE.

Żart, po prostu żart.

24.07.2026 15:26
4
odpowiedz
tybet2
168
Generał

Wczoraj ogarnąłem dzisiaj gram - dodatek jest super. Chyba najlepszy jaki do tej pory wyszedł. No i nie ma żadnego FOMO/sezonów. Gram sobie w coop po LANie, świetna zabawa :)

24.07.2026 15:48
duxdaro
5
odpowiedz
duxdaro
78
Konsul

A ja właśnie zaliczam swój pierwszy playthrough w GD :P

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl