GD miażdzy wszystko z tej listy co wymieniliscie. WIęc sorry no może Poe może z nim konkurować całą reszta to siusiumajtki do GD
Świetny H&S. Chyba wrócę do niego, ale najpierw dodatki trzeba kupić ;).
https://gg.deals/dlc/grim-dawn-fangs-of-asterkarn/ ; https://steamdb.info/app/2699230/
Chciałem sprawdzić czy na Xbox wyszedł ten dodatek, jakie było moje zdziwienie gdy wpisałem w wyszukiwarce MS Store Grim Dawn i nic nie wyskoczyło. Grę mam kupioną, ale w dodatek chyba nie będzie mi już dane zagrać...
Grim Dawn: Definitive Edition została usunięta z europejskiego sklepu Microsoft Store (w tym w Polsce) na konsolach Xbox.Nie jest to błąd wyszukiwarki na Twoim Xbox Series X. Powodem usunięcia są nowe unijne przepisy konsumenckie. Microsoft wymaga od twórców gier podania oficjalnego adresu biura oraz infolinii wsparcia telefonicznego, aby gra mogła być sprzedawana w UE.
Żart, po prostu żart.
Wczoraj ogarnąłem dzisiaj gram - dodatek jest super. Chyba najlepszy jaki do tej pory wyszedł. No i nie ma żadnego FOMO/sezonów. Gram sobie w coop po LANie, świetna zabawa :)
Ja to jestem słaby w te gry jednak. W GD za cholere nie moglem skumac jakie statystyki przedmiotow dla mojej postaci odpowiedznie i na ktore w zwiazku z tym itemt nalezy polowac. W efekcie zbieralem do plecaka pol swiata
Dla mnie to jest za sztywne trochę, i przepaskudne te postacie są, już diablo 1 w wysokiej rozdzielczości jest ładniejsze. Itemizacje każdy chwali a nawalone jest na przedmiotach wiecej afixów niż w diablo 4 na premierę, i tu już nikomu to nie przeszkadza.
Tak wiec oczywiscie ze chwali sie itemizacje. Bo jest bardzo dobra.
Wczoraj zacząłem a przede mną (wolny) weekend, także z 2 nocne sesje mam przed sobą 😊 Dodatek rewelacja. Oceny Steam mega pozytywne - 93% z 505 obecnie.
Świetna produkcja, GD wciąga jak bagno. Do tego masa świetnych modów, gra wspierana praktycznie przez lata, warta każdej złotówki
że większość drzewka umiejętności berserka to powtórzone zdolności, które istniały już wcześniej w innych miejscach. Co oni pierrrdolą xD?
Kupiłem, pograłem ok 2h i zwróciłem niestety. Przez lata to był dla mnie najlepszy h&s na rynku. Ale już nie dam rady w niego grać. Moim zdaniem gra nie potrzebowała aż dużego dodatku, tyko mniej nowości i jakiś porządny remaster. Nowa klasa świetna to trzeba przyznać. Ale gra jest już teraz tak sztywna i paskudna, że po prostu nie dam rady. Nie ma tu też wogóle żadnej mięsistości walki, takie płaskie machanie. Dawniej to nie przeszkadzało, teraz już chcę nieco więcej. Mam nadzieję na GD 2. Miłej zabawy :)
Mnie kompletnie lekkie drewno i już starawa grafika nie przeszkadza. Berzerk na 51 lvl zrobiony, a dopiero zakonczylem kapanię podstawki i z polowę najnowszego dodatku, pozostałych dlc nawet nie ruszylem jeszcze. W grze od premiery ponad 300h, cały czas mnie do niej ciągnie i wracam regularnie. No GD 2 to bym przytulił bez dwóch zdań.