I tak powinien wyglądać rozwój gry h'n's, a nie jakieś atlasy, szczeliny czy ligi z resetami co 3 miesiące.
No to po co grać więcej, niż jeden raz? To nie są krótkie gry, kilkadziesiąt godzin to mało? Jeżeli o mnie chodzi, to lokacje nie muszą być generowane, przecież ręcznie zrobione są duże lepsze.
Poprawili by w końcu system dialogów z NPCami w trybie co-op... Nie da się w to grać we dwie osoby, jeśli obie chcą poznać fabułę.
ostatnio po dłuższej przerwie wróciłem do GD i o pieronie... Wciągło jak bagno, jak przy PoE2 (które zresztą b. lubię) zasypiam po 2h rozgrywki, tak w GD ostatnio łoiłem bez przerwy ponad 4h i chciało się więcej, ino do roboty trzeba było iść... Na dodatek oczywiście czekam jak spragniony na coś do picia :)
Cieszę się, że nadal nie zapomnieli o tej grze i ją dopieszczają ALE.. ta gra aż błaga o nowy silnik graficzny. Myślę, że zarobiliby dużo więcej wydając jeśli nie część II to chociaż remaster części I. Bo poza lekko już archaiczną stroną wizualną, to nie ma się do czego przyczepić. Klasyka.
Grim Dawn właśnie zaćmił zmiany w nowej lidze PoE. I bardzo dobrze.
A ja nie rozumiem tych zachwytów Grim Dawnem, jest to dobra gra i przyjemnie się grało, ale tylko tyle, o grze się dawno zapomniało.
Uwielbiam GD ale dodatku nie kupię jak Crate nie przestanie korzystać z bandyckiego przelicznika Steama. Pisałem do nich maila w tej sprawie, olali mnie, żadnej odpowiedzi. Farthest Frontier, nie licząc Szwajcarów, też mamy najdroższe na świecie.
Cieszę się z ich entuzjazmu i czekam z niecierpliwością na dodatek, mający być zwieńczeniem świetnego h'n's.
Gra jest bardzo fajna, i dużo godzin w nią przegrałem. Ale odrzuca mnie grafika , by do niej wrócić. Wolę diablo 2 resurrected, albo path of exile 2.
Uwielbiam jak gra jest odświeżona świetnym dodatkiem po latach!
Witam a czy gra wyjdzie w końcu na PS4 PS5?? Kiedyś chyba była jakaś wzmianka wiek ktoś coś?