Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Rockstar ujawnia album muzyczny GTA 6. Spotify dołącza do promowania hitu

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
17.09.2026 11:16
1
1
odpowiedz
lukaszm000694
8
Legionista

To ja jestem za doświadczeniem w stylu retro. Zdecydowanie w GTA wolę słuchać stacji przygotowanych przez twórców nawet jak nie jest do do końca muzyka którą uwielbiam. Dzięki temu potem jest spora grupka utworów, które przypominają mi miłe czasy spędzone z grą jak je gdzieś przypadkiem usłyszę.

post wyedytowany przez lukaszm000694 2026-09-17 11:16:43
17.09.2026 11:29
Felipe
👍
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Felipe
29
Messiah

Muzyka w GTA w radiu raczej zwykle była spoko, ale słuchanie swojej muzyki w radiu w samochodzie czy gdzieś byłoby fajne.

17.09.2026 11:35
maciell
2.1
odpowiedz
maciell
144
Senator
Wideo

Felipe Przeciez od dawna byla taka mozliwosc. Kilka odslon GTA to umozliwialo. Gta 5 mozesz miec swoje radio.

https://www.youtube.com/watch?v=yPxOIcHU1u8

17.09.2026 11:51
Racja
3
odpowiedz
Racja
17
Generał

Czyli nie będzie opcji dodania MP3?

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl