Wrecknation to 100% pokaz jak nie wydawac gry, niech umrze smiercia naturalna! A tworcy niech zajma sie hodowlą jedwabnikow, rozumiem jakby jej cena oscylowala w granicach 60-80 pln, ale 180 pln na premiere !? Ta gra powinna byc w beta testach, jej wypuszczenie za taka kase to jak naplucie gracza w twarz
Kupiłem JDM: Japanese Drift Racing za 57zł i spoko gierka. Fajnie się czuje klimat Japonii choć nie lubię driftu tutaj fajnie się gra.
Ja po kupnie i wsiąknięciu w The Crew 2 teraz kupiłem Motorfest i....
Z jednej strony jest fajnie, bo te playlisty tematyczne, bardziej rozbudowany tuning niż w The Crew 2 i Hawaje też fajne z swoimi drogami, ale z drugiej to brakuje tego zróżnicowania z The Crew 2. Motocykle, łodzie i samoloty są, ale praktycznie się nie liczą przynajmniej na tym etapie rozgrywki, na którym jestem teraz. W Playlistach się póki co pojawiła mi jedna misja, gdzie leciałem samolotem i jedna misja z motocyklem, w Summit same auta, w Grand Race raz póki co trafiłem na wyścig, gdzie na koniec używało się motocykla crossowego...
Ale ten festiwalowy vibe jest silniejszy niż w Forzy Horizon. Zablokowana szybka podróż do ukończenia 10 playlist to też dobra decyzja, bo pokręcisz się po wyspach, pozgarniasz skarby i znajdźki, porobisz wyzwania....