Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Rewolucja w GTA 6. Podsumowanie szczegółów i ciekawostek z pokazu na Netflixie

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
27.08.2026 22:36
Kowalus20
1
odpowiedz
Kowalus20
163
Generał

ciekawe czy jak GTA V na 30-50h mimo zagęszczenia, czy możę bardziej 100h

27.08.2026 22:47
hexx0
27.08.2026 22:39
animatiV
2
odpowiedz
animatiV
117
PCMR

Jestem ciekaw tuningu samochodów i mam nadzieję że pokażą to w kolejnych odcinkach.

27.08.2026 22:46
NOWAHUTANACZASIE
3
odpowiedz
NOWAHUTANACZASIE
29
Generał

Ostatni materiał jaki ogłądałem, tym bardziej że pokazano aż za wiele, dla mnie każda postać, lokacje, wnętrza budynków, widok miasta to wszystko są spojlery

I pomysłalem sobie jak na przykład taki Wiedzmin 4 z tego tech trailera wygląda przy tym biednie xd
inne gry to samo, nie mają w ogóle startu do tego.

post wyedytowany przez NOWAHUTANACZASIE 2026-08-27 22:47:15
27.08.2026 22:56
4
odpowiedz
wafcio
8
Legionista

Słabe, oczekiwania były większe, GTA V na sterydach, brak efektu WOW.

27.08.2026 23:01
trismegistos
5
odpowiedz
trismegistos
8
Pretorianin

Nie grałem nawet w GTA V, bo ta seria przestała mnie interesować, i również ta część mnie nie ciekawiła... do dnia dzisiejszego. Niech najszybciej wydadzą to na PC.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl