Najlepszy resident, jedyne co mnie razi to brak nowej gry plus i nie wydaje mi się, aby ten tryb mieli dodać. Z tego co kojarzę re4 remake i re village miały ten tryb od razu na premierę.
Mam nadzieje ze hajs ze sprzedazy zachwyci rowniez Capcom i produkcja kolejnej czesci ruszy z kopyta bez straty czasu na glupich rozwazaniach nad otwartym swiatem.
Ale jak to? Przecież ludzie mówią, że stare gry były lepsze, a jak widać to te nowe zdobywają najwyższe oceny.
Dla ciebie najnowsze gry od Ubikacji to hity także nawet nie ma o czym dyskutować.
Takich jak ty zadowala każda komercyjna papka dla mas.
Bzdura, akurat gry Ubi lubię, ale też nie wszystkie. I nie mówiłem o sobie, tylko o Metacritic. Jak widać nowe gry pokazują tam moc.

Jesr bardzo dobra polecam choć bieganie naszych bohaterów, tłuczenie tomahawkiem przez Leona mogłoby być lepsze.
Nieprawda. Jako stary gracz z czasów C-64, Amiga, DOS, NES i tak dalej nie tylko grałem w stare gry, ale również w nowe gry AAA i Indie. Bardzo dobrze się bawiłem w wiele współczesnych gier. Nowe gry nie są gorsze i nawet są lepsze od stare gry (niektóre tytuły). Niekoniecznie Assassin's Creed.
Ale zgadzam się z Tobą. Są sporo graczy, co wybrali gorsze gry na tytuł "gra roku", choć inne gry zdecydowanie na to zasługują.