Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Remake Uncharted byłby „skokiem na kasę”, ale weteran serii widzi inny sposób na powrót Nathana Drake'a

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
14.08.2026 20:32
1
3
odpowiedz
Luxter
35
Chorąży

Wszystkie te remaki i remastery i remastery remakow to skoki na kase

14.08.2026 20:37
Racja
2
odpowiedz
Racja
16
Generał

W tlou1 na ps5 było bardzo miło zagrać. Fenomeanalna gierka. Mój ścisły top3. Gdy kupiłem PS4 to właśnie ona obudziła na nowo we mnie miłość do grania.

14.08.2026 20:50
Felipe
😂
3
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Skokiem na kasę była ta gówniana trylogia "zremasterowana". Gdyby zrobili remaster z grafiką nawet taką jak w Uncharted 4 to byłoby warto. A oni se poprzyciemniali/porozjaśniali dowalili rozdzielczość FullHD czy ile tam i zadowoleni dawaj 200 zł xd. Jak już się bawią w remake'i, bo zrobili remake TLOU1 nie wiadomo po jakiego ch to powinni zrobić remake tej trylogii z grafiką jak TLOU2.

post wyedytowany przez Felipe 2026-08-14 21:17:05
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl